2777
2789
عنوان

خانما صبحتون بخیر نهار چی میخواید درس کتید

| مشاهده متن کامل بحث + 4218 بازدید | 179 پست
منم همش دارم فکر میکنم 😪😪😪

واقعا دغدغه شده حالا میبینم خواهرم وزن داداشام راحتن البته اونا هر روز ی وعده برنج وخورشت دارن چون بچه هاشون میخورن ولی متاسفاته بچه های من بدغذان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم دیشب پری شد مدرسه هم رفت تصمیم گرفتم براش یکم کاچی درست کنم دل دردش خوب بشه

چه مامان خوبی 😍 

کاش همه مامانا مثل شما درک بالا داشتن،من ۱۱ سالگی پریود شدم مامانم همیشه بهم حس عذاب وجدان میداد انگار که گناه کردم،خداروشکر الان خیلی وضع دخترا بهتره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
دخترم دیشب پری شد مدرسه هم رفت تصمیم گرفتم براش یکم کاچی درست کنم دل دردش خوب بشه

کاچی که ناهار نمیشه پریود شده مدرسه هم میره یچیز جوندار باید بخوره دیگه

وای یاد روزای پریود مدرسه افتادم حالم بد شد😑

😝
یکم مرغ آبپز کن یا با برنج یا نون بخوریدچون میگی حالت سرماخوردگی دارن

اره سرماخوردگی دارن امروز دخترم سرفه داشت میگم روغن گاو محلی اونم مضره اگه باش غذا درس کنم برا سرماخوردگی بد نیس 

میرم ولی فحش میدم به خودمهمیشه اینجوری نیستاپاییز میشه‌مودم خیلی میاد پایین همش در حال بی اعصابی می‌ ...

من برعکس عاشق پاییزم انقد حالم خوب میشه سرحال ولی تابستون خس افسردگی دارم

چرا من دوست نداشتم از بچگی الانم مجبوری جایی باشم می خورم دخترم وشوهرم که لب نمی زنن

۹۰درصدبچه هادوست دارن الان هم انواع مختلفی ازپخت ماکارانی هست شاید توبچگی یکبارخوردین خوشتون نیومده زده شدین

پسر منم سرماخورده آبگوشت میزارم

نوش جانش عزیزم من دخترم خیلی از غذاها رو نمیخوره مثلا گوشت قرمز نمیخوره تخم مرغ یهویی گفت نمیخوام خیلی چیزا دیگه خیلی هم لاغر چجور بش بگم ک بخوره هرچی باش حرف میزنم بی فایدس