2777
2789

من ب شدت منزوی شدم چون خانوادم کلا اهل رفت وامد نیستن...ی سری مشکلات اخیرا برام اتفاق افتاد ک خیلی خیلی بدترشدم، طوری ک الان میخوام برم باشگاه ولی خجالت میکشم

من تحصیلاتم کارشناسیه و چندوقتی  مرکز بهداشت شاغل بودم....ب شدت خجالتی ام خیلی خیلی زیاد 

میشه راهنماییم کنید از کجا و چطوری این گوشه گیری کنار بزارم

با روش مواجهه سازیخودتو باید بندازی تو دل جامعه

خیلی ترس دارم، چطوری شروع کنم اخه، اونقد هول میکنم و خجالت میکشم ک دلم میخواد فرار کنم از اون جمع، نمیتونم غلبه کنم ب ترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم به شدت جمع هراسی داشتم، از شدت استرس و خجالت حالت تهوع می‌گرفتم ،ناچارا رفتم روانپزشک و بهم آسنترا داد که خب خیلی برام خوب بود اون دوره

چون بعدش رفتم سر کار ولی خیلی تو محیط کارم فعال بودم خیلی هم رو داشتم ،

عزیزم منم به شدت جمع هراسی داشتم، از شدت استرس و خجالت حالت تهوع می‌گرفتم ،ناچارا رفتم روانپزشک و به ...

الان بهترین؟؟ نمیخوام دارو استفاده کنم واقعا کلافم کرده این ترس از اجتماع

وای منم خیلیییی خجالتی و کم حرفم 

چون زیاد تو جامعه نبودم 

یه کنفرانس بخوام بدم میمیرم و زنده میشم تو جمع دو کلوم نمیتونم حرف بزنم 💔 نمی‌دونم چیکار کنم ولی لال بودم سنگین تر بود بعضی وقتا حالم از خودم بهم میخوره

الان بهترین؟؟ نمیخوام دارو استفاده کنم واقعا کلافم کرده این ترس از اجتماع

آره ولی خب من چون زده به جسمم همیشه باید بخورم

تهوع اضطرابی شدید دارم ، بدون قرص نمیتونم اصلا

شما اگه واقعا میتونی از راه مشاوره و کار درمانی و ورزش  برو‌جلو ان شاالله که هیچوقت نیاز به قرص نداشته باشی