maviiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 266 عنوان چرانوزادمن انقد طولانی شیرمیخوره یکی کمکم کنه لطفا 101 بازدید | 16 پست نوزادم ۱۳روزشه یکسره شیرمیخوره من همیشه نشستم و درحال شیردادنم دارم میمیرم سینه رو حدود یکساعت یکساعتونیم میخوره درمیاره آروغشومیگیرم دوباره دهنشو بازمیکنه و شیرمیخوادنمیخوابه.امروز بردمش دکترگفتم دکتر گف ۲۰دیقه ک شیردادی سینه رو دربیاراینانوزادن عادت دارن ب مکیدن گفت سینه رودربیار وبزن پشتش بخوابه اینکارم انجام دادم ولی بیفایده بوددوباره دنبال سینه میگرده و نمیخوابه.گفتم شایدمن شیرندارم و شیرم خوب نیس گف اگه صدای مکیدنومیشتوی و ازاطراف دهانش هنگام خوردن شیربیرون میادینی شیرداری دقیقاهمینجورم هس وشیردارم.ولی چرا سیرنمیشه؟اگه سیرمیشه چرا نمیخوابه؟؟خسته شدم ازشیردادن من از ساعت ۷عصرتاالان دارم شیرمیدم 1403/07/08 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیندرلا۲۰۰۱ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 3136 بچه منم همینطور بوووود بزارش تو گهواره تابش بده تا بخوابه
سمیراممممممم عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 5844 شیرخشک امتحان کردی؟ بچه منم اینجوری بود کمکی شیرخشک میدادم راحت چندساعت می خوابید
عروسک_اکلیلی عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 1019 نوش جونش گوارای وجودش بزار بخوره هم خوب وزن میگیره هم سیستم ایمنیش قوی میشه منم دقیقا اینجورم پسرم ماشالله بهش وزنش خیلی خوبه
maviiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 266 بچه منم همینطور بوووود بزارش تو گهواره تابش بده تا بخوابه ب هیچ صراطی مستقیم نیس این بچه😭دیگه جون نداااارم
maviiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 266 شیرخشک امتحان کردی؟ بچه منم اینجوری بود کمکی شیرخشک میدادم راحت چندساعت می خوابید واسه شیرخشکم داستان همینه
maviiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 266 نوش جونش گوارای وجودش بزار بخوره هم خوب وزن میگیره هم سیستم ایمنیش قوی میشه منم دقیقا اینجورم پسرم م ... ینی از صبح تاشب شیبرمیدادی؟؟
عروسک_اکلیلی عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 1019 ب هیچ صراطی مستقیم نیس این بچه😭دیگه جون نداااارم قرص اهن مولتی ویتامین یادت نره کمتر درمعرض افسردگی قرار میگیری من سر پسرم اصلا حالات افسردگی نداشتم ولی دخترم داشتم مکمل نمیخوردم
سیندرلا۲۰۰۱ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 3136 ب هیچ صراطی مستقیم نیس این بچه😭دیگه جون نداااارم یکم ک تابش بدی میخوابه اولش یکم بی قراری میکنه ولی بعدش میخوابع از من ک اینطور بود پدرمو دراورده بود از بس یکسره شیر میخورد
عروسک_اکلیلی عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 1019 ینی از صبح تاشب شیبرمیدادی؟؟ بله فقط شیرخوم میدادم سردوتا بچهام هردفعه شیردهی شاید نیم ساعت ۴۰ دقیقه طول میکشید مادر شدن همینه عزیزم 😄
maviiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 266 بله فقط شیرخوم میدادم سردوتا بچهام هردفعه شیردهی شاید نیم ساعت ۴۰ دقیقه طول میکشید مادر شدن همینه عز ... بخدا ب ۴۰دیقه هم راضیم من یکساعت تایکساعت ونیم هم نشستم و یکسره شیرمیدم
عروسک_اکلیلی عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 1019 بخدا ب ۴۰دیقه هم راضیم من یکساعت تایکساعت ونیم هم نشستم و یکسره شیرمیدم وزن حین تولد چقد بود ۱۴ روزگیش چقدره؟
آرزوی_آزادی_2 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 11746 وای خدایا نگهش دار .دلم نوزاد خواست .یعنی روزی نیست که فکر نکنم بهش .اما الان دلم نوزاد خواست نوزاد پسر اونم دوقلو ایشالا.
عروسک_اکلیلی عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 1019 بخدا ب ۴۰دیقه هم راضیم من یکساعت تایکساعت ونیم هم نشستم و یکسره شیرمیدم خوابیده بدید سعی کنین که اگه تو خواب عمیق رفت سینتون دربیارین چونکه چربی شیر بچتون بخوره انتهای نیم ساعت اول باعث وزنگیریش میشه ممکنه ریفلاکس پنهان داشته باشه
maviiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 266 خوابیده بدید سعی کنین که اگه تو خواب عمیق رفت سینتون دربیارین چونکه چربی شیر بچتون بخوره انتهای نیم ... میگن الان واسه خوابیده شیردادن زوده