2777
2789

خانما مبلغ ۱۰۰ هزارتومن من نیت کردم برای کارای مختلف و صدقه میخواستم بدم

حالا پولش دستم اومده و میخوام ادای دِین کنم

موندم که این ۱۰۰ تومن بدم مادرم که بده به نیازمندی که میشناسه 

یا بدم به یه فرد مطمئن که سال قبل ارزاق یلدا جمع میکردیم که امسالم دوباره یه کمکی کنم 

یا ۲۰ تومن بدم به به فرد مطمئن و ۸۰ بدم مادرم برای اون نیازمنده؟کدوم یکی از این ۳ راهو برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰هزاربده مادرت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

۱۰ میلیون بود میشد به چند جا تقسیم کردولی صد تومن و یه تومن رو یه جا بدههر کدوم ک بیشتر میپسندیسوالت ...

اره جدی بود 

😢آخه در آمدی ندارم ۱۸ سالمه 

بعد این چند وقت چند تا اتفاق بد افتاد خواستم صدقه بدم دیدم خب هیچی ندارم گفتم نیت کنم هر وقت پول اومد

خلاصه حالا اومده میگم بدم و پشت گوش نندازم 

بعد ولی واقعا دلم میخواد برای ارزاق یلدا کمک کنم از یه ور مادرم یه نیازمند میشناسه پول جمع میکنه روهم *مثلا وقتی شد ۵ میلیون تومن*میده به اون فرد 

ببخشید کم نیست ؟ کاری باهاش راه میوفته؟

بالا توضیح دادم 

در آمدی ندارم ۱۸ سالمه 

بعد این چند وقت چند تا اتفاق بد افتاد خواستم صدقه بدم دیدم خب هیچی ندارم گفتم نیت کنم هر وقت پول اومد

خلاصه حالا اومده میگم بدم و پشت گوش نندازم 

بعد ولی واقعا دلم میخواد برای ارزاق یلدا کمک کنم از یه ور مادرم یه نیازمند میشناسه پول جمع میکنه روهم *مثلا وقتی شد ۵ میلیون تومن*میده به اون فرد

اره جدی بود 😢آخه در آمدی ندارم ۱۸ سالمه بعد این چند وقت چند تا اتفاق بد افتاد خواستم صدقه بدم دیدم ...

گفتم شاید اسگلمون کردی گفتی ۲۰ هزار تومن بدم اونجا و فلان

ببخش حلال کن

ولی ۱۰۰ خردش نکن

بده همون یلدا

بیشار ب دلته👍❤

خدا ازت قبول کنه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
ببخشید کم نیست ؟ کاری باهاش راه میوفته؟

از اونورم ۶ میلیون جمع کردیم برای ارزاق یلدا 

ولی 😢من گفتم بازم به کارت واریز کنم حتی اگه ۲۰ تومن باشه 

آره خلاصه موندم بخدا 😢دلم با هر دو طرفه

بالا توضیح دادم در آمدی ندارم ۱۸ سالمه بعد این چند وقت چند تا اتفاق بد افتاد خواستم صدقه بدم دیدم خ ...

آها 

میتونی یه کاری بکنی به سایت های امام زمانی که معتبرن کمک کنی یا به سایت های که معلولین جهیزیه و و و و 

اینطوری بهتره بنظر من 

و خیلییییییی دلت بزرگه که نداری و کمک میکنی 

مهم رقم نیست مهم نیته باریک الله 

یکی میلیارد داره کمک نمیکنه یکی ام مثل تو ❤️😍

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️
گفتم شاید اسگلمون کردی گفتی ۲۰ هزار تومن بدم اونجا و فلانببخش حلال کنولی ۱۰۰ خردش نکنبده همون یلدابی ...

نه بابا مشکلی نیست که بالاخره مجازیه حق سو تفاهمم توش هست 

🤍🥹مرسی از راهنماییت همین کارو میکنم

شماهم حاجت روا باشین 

آها میتونی یه کاری بکنی به سایت های امام زمانی که معتبرن کمک کنی یا به سایت های که معلولین جهیزیه و ...

عه خوب شد گفتی🙏حتما در نظر میگیرم

🥹🤍قربونت عزیز دلم 

انشاالله شماهم حاجت روا باشی