2777
2789
عنوان

بچه ها من تنهام تو مدرسه میشه بیاین

458 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من سال اخرمه و مدرسمو عوض کردم 

سال دهم و یازدهم هم تنها بودم متاسفانه فقط بخاطر اینکه روحیم به بچه های کلاس نمی‌خورد اما بیرون مدرسه کلییییی دوست رفیق دارم که باهاشون میرم بیرون 

حتی تو کلاسای دیگه هم من دوست صمیمی زیاد داشتم

مدرسمو عوض کردم چون تو کلاس دیگه طاقت تنها بودنو نداشتم و داشتم از بین میرفتم 

الان این مدرسه جدیده حس میکنم بچه هاشون خیلی تحویلم نمیگیرن و حتی با معلما و محیطش ارتباط نگرفتم 

کل راهو با گریه‌ و قلب شکشته برگشتم خونه

بغل دستی هم نداشتم

استرس دارم انقدر گریه کردم چشمام‌کبود شده بخدا من دیگه نمیتونم مثل دوسال پیش تنهایی رو تحمل کنم 

چیکار‌کنم بچه ها خسته شدم بخدا 

هیچ اکیپی از اینکه دانش اموز جدید اومده تو‌کلاسشون ذوق نشون نداد 

کاش میشد ترک‌تحصیل کنم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔

ای قربونت بشم من 

خودتو انقد اذیت نکن گلم 

میدونم سخته‌.اما شاید این استرست جلوی بقیه رو میگیره که طرفت نیان.یه کم ریلکس کن.بعدشم خودت چرا طرف کسی نمیری؟خودت برو نزدیک شو.ایرادی نداره عزیزم

خودخوری نکن.تو باید رو درست تمرکز کنی.اینم بدون هرچقدر درسخون تر باشی رو دوستیابی تأثیر مستقیم داره.حداقل واسه درس و یادگیری ام که شده طرفت میان عزیزم.

عزیزم اولا متاسفم که چنین روزهایی رو میگذرونی امسال رو هم احتمالا باید تحمل کنی چون تقریبا همه دوستان خودشون رو دارن ولی وقتی دانشگاه بری همه مثل شما اول راه هستن و بدون دوست هستن ....امسال هم سعی کن تو کلاس خودت رو دختر شادی نشون بدی و با دیگران ارتباط بگیری نا جذبت بشن و سخت بهت نگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باید سعی کنی باهاش بسازی ..رو خودت و درست تمرکز کن امسال سال خیلی مهمی برات هستش ..من خودم نتونستم و تو دانشگاهم اعصابم ب باد رفت ... در ضمن تو فقط همین ی امسال رو قراره باهاشون باشی و من تعجب میکنم مگه کجاها درس میخونین ک دوازدهمی ها مدرسه میرن  من فارغ التحصیل ۴۰۲ هستم کلا فقط ی روز در هفته میرفتم بقیش خونه بودم 

خودت خودتو دوس داشته باشه...اینو یه آدم سی و ۳ ساله میگه بهت‌‌‌....صبر کن یه دوست خوب پیدا میکنی.استرس نداشته باشه میگذره...من چی بگم که مستاجرم و سال ب سال باید از این محل ب اون محل برم..‌تا میام یه آشنا پیدا کنم باز باید بریم یه جا دیگه....

طبیعیه شما واسشون جدید و نا اشنایی،  صبر کن، ببین موضوع بحث هاشون چیه اطلاعات کسب کن توی بحث هاشون نظر بده، محبت کن،  کمک خواستن کمک کن،ازشون تعریف کن، اگر دو سه بار بد رفتاری هم کردن اما شما خوب باشی اوناهم نرم میشن. 

سال هشتم منی تو...

هشتم که بودم یادم نمیره همه تنهام گزاشتن همههه

یه دوستی داشتم منو فروخت و منو غرورمو همه چیمو گرفت و ناراحت شدم

حتی تو مدرسه گریه هم کردم

زنگ تفریحا تنها مینشستم تو کلاس

یه دوست داشتم هر کی بی بند و بار و لات و لوت بود اونو ادم حساب میکرد و منو مسخره میکرد.البته قطع ارتباط کردم چون دختر بدی بود و کارای بد میکرد

یادم نمیره چقدر بد بود

چقد حس بد داشتم منع اجتماعی هیچ دوستی نداشتم.کلاسمون ۳۷نفر داشت و همه تو همه ی کارای عملی۲تا۲تامیشدن و اون یه نفر من بودم.خیلی بد بود

ولی بعد ها ینی این وضع کم طول کشید.بعدش دوستای خوب پیدا کردم و صمیمی شدن باهام

درکت میکنم خداروشکر فارق تحصیل شدمهیچکس بامن دوست نمیشد سعی کن اگه میتونی نری مدرسه سال آخر مهم نی

استارتر جان باایشون کاملا موافقم

دوازدهم رو نرو مدرسه وقتتو تلف نکن

خودت بخون

ای قربونت بشم من خودتو انقد اذیت نکن گلم میدونم سخته‌.اما شاید این استرست جلوی بقیه رو میگیره که طرف ...

چشم عزیزم بخدا از بغض سر کلاس داشتم میمردم 

نمیدونم دردمو به کی بگم 

راستش طرف یه دختری رفتم نذاشتم همینطوری تنها بمونم اونم خب تنهاس مثل من اما سرده بنظرم 🥺🥺🥺

چشم عزیزم بخدا از بغض سر کلاس داشتم میمردم نمیدونم دردمو به کی بگم راستش طرف یه دختری رفتم نذاشتم هم ...

طول میکشه ..حتی اگر سرده سعی کن باهاش در ارتباط بمونی ..ک تنها نباشی

سال هشتم منی تو...هشتم که بودم یادم نمیره همه تنهام گزاشتن همهههیه دوستی داشتم منو فروخت و منو غرورم ...

البته من هیچ تقصیری ندارم

اون دوستم اخه بغل دستیم بود من میگم دختر بد بود...اعتماد بنفس منو گرفته بود

خیلی دختر بدی بود خدا ب داد خانوادش برسه و کسی که نصیبش میشه

هیچ شخصیتی نداشتا...چون همهههه میشناسنش همه مردا پسرا همهههه