2777
2789
عنوان

پای دخترم سوخت

125 بازدید | 17 پست

خانما من امروز ناهار آب‌گوشت درست کردم اول برای دخترم نیلا که ۱۰ ماهشه تیلیت کردم یه کم بهش دادم شوهرم گیر داد چرا انقدر نون ریختی فقط ابشو بده نون مگه چی داره؟

من هیچی نگفتم مال دخترم گذاشتم کنار برای خودمون آماده کردم آوردم سر سفره برای شوهرم ریختم تو کاسه دیدم دخترم پوشکش باز شده لباساش خیسه نشستم لباسشو عوض کنم هی به شوهرم گفتم پاشو بخور یخ میکنه حواسش به گوشی بود دیگه انقدر دخترم برای پوشک جیغ زد اومد بالاسرش هی باهاش حرف زد تا آروم بشه بعد که تموم شد داشتم لباسش می‌پوشوندم شوهرم سر سفره نشسته بود گرفت بغلش گفت من می‌بندم بند لباسشو منم خواستم برای خودم بکشم که چشمم خورد به نیلا تا گفتم پاشو بگیر و دست دراز کردم نیلا پاشو کرد تو کاسه آب‌گوشت شوهرم چنان داد و بی‌دادی راه انداخت که نگو بچه رو زد زیر بغل رفت تو آشپزخونه فقط هی میگفت ماست منم گفتم ماست کجا بود؟ نداریم بگیر زیر آب داد زد آب بدتره رفت در یخچال باز کرد با دست زد زیر قفسه ها یخچال در یخچال کوبید تو دیوار بعد یه ذره آب زد به پای دخترم و گرفت بغلش بچه داشت گریه می‌کرد این میخواست زوری قاشق آبگوشت بکنه دهن بچه منم دست نیلا رو گرفتم و گفتم بدش من خودم میدم یهو بچه رو انداخت بغلم و زد زیر سینی غذا همه‌رو ریخت رو زمین بعدم رفت پایین خونه ننه‌اش درو باز کردم صداش کنم دیدم ننه‌اش داره میگه من گفتم بچه رو کشتن اینا شوهرمم گفت کشتن که کشتن من به شوهرم گفتم بیا ناهار بخور بعد برو ( آخه آرماتور بنده) گفت کوفت بخورم پدرشوهرم نیلا رو صدا زد بیا پایین بابا ننه‌اش هم از اونور داد زد بیار پایین بچه‌رو منم گفتم نمیارم مگه پیش غریبه‌اس یا من دشمنشم بعدم همونجور که شوهرم در رو من کوبید در کوبیدم... ۴۵ دقیقه‌اس شوهرم نشسته خونه مامانش و الان رفت سر کار بچم هم خوابیده طفلی پاش تو خواب هی می‌پره

هر چی تو اون تایم گفتم بچه رو بده بغلم نداد میگفت هیچی نشد نسوخت بعدم آخر سر گفت گوه نخور

حالا سوخته یا نه؟؟

اگه سوختگیش زیاده ببر دکتر

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا سوخته یا نه؟؟ اگه سوختگیش زیاده ببر دکتر

نه قرمز هم نشده خیلی وقت بود کشیده بودم تو کاسه شاید یه کم داغ بود که اونم شوهرم با دست کشید روش و پاکش کرد ولی جوری داشت بالا پایین می‌پرید و بچه رو نمی‌داد که داشتم دیوونه می‌شدم ... بعدم جوری رفتار کرد انگار من مقصرم دلم میخواد یه جوری بسوزونمش ... جمعه قراره بریم شمال اونوقت از الان داره اینجوری عذابم میده 

خب عزیزم نگاه بد به این مسئله نداشته باش خدا رو شکر کن شوهرت نگران و حساس به بچه اتون هست چون خیلی مردها بی خیال هستند و اصلا درک شرایط ندارن و خانوما از بی خیالی شوهر نسبت به بچه خیلی عصبانی میشن و حرص میخورن چون بچه ممکن دائم آسیب ببینه 

بالاخره هر دو جوان هستید و تجربه اول بچه داری این تنش ها ممکن اتفاق بیفته 

شوهرت اون لحظه نگران بچه شده و نگرانی‌ اینطور بروز داده تو باید آروم میکردی میگفتی چیزی نیست آبگوشت سرد نبود 

شوهرت از موضوعی عصبی هست ممکن بخاطر فشار کار باشه یا بدهی یا حرفی بینتون قبلا بوده ناراحتش کرده وقتی اومد و همه چی آروم بود خیلی آروم ازش بخواه که بگه چی ناراحتش کرده 

باهم تا حرف نزنید چیزی حل نمیشه 

مهارت حرف زدن رو یاد بگیرید خوب حرف زدن رو 

زندگی که فقط این نیست بگیم لیوان بیار اونو نریز بچه بگیر و فلان باید باهم ساعتی وقت بزارید صحبت کنید 

دختری در من ساز امیدواری می‌نوازد  
نه قرمز هم نشده خیلی وقت بود کشیده بودم تو کاسه شاید یه کم داغ بود که اونم شوهرم با دست کشید روش و پ ...

به قول معروف هوچی بازی دراورده😂

خدا رو شکر که چیزی نشده..

شمالم خوش بگذره قشنگم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خب عزیزم نگاه بد به این مسئله نداشته باش خدا رو شکر کن شوهرت نگران و حساس به بچه اتون هست چون خیلی م ...

اصلا آدم حرف زدن نیست اوایل چرا خیلی خوب میشستیم بدون اینکه ناراحت بشیم حرفامون می‌زدیم و همه‌چیز حل می‌شد ولی الان همه چی عوض شده خب خودش باید حواسش جمع می‌کرد خیلی اوقات از بی حواسی خودش یه اتفاقی میفته بعد سر من داد و بیداد میکنه خانواده‌اش هم فضول صدا بچه درمیاد زنگ در میزنن یا میان بالا بچه رو می‌برن ببینن چش شده انگار ما هیچی حالیمون نیست 

به قول معروف هوچی بازی دراورده😂 خدا رو شکر که چیزی نشده..شمالم خوش بگذره قشنگم

اونم خیلی زیااااااد 

با این اوصاف فکر کنم نریم چون چند روز پیش هم بحثمون شد رفت سر کار زنگ زد گفت پول سفرو میخوام بدم گوشی بگیرم خودمو عذاب بدم برای کی؟ با اینکه بعد سه سال این اولین سفری هست که خودمون تنها می‌ریم همیشه ننه‌اش هم دنبالمون راه میفتاد

من کاربر آقا هستم . به نظرم شوهرت یکم زیاده روی کرده . تازه بچه دست خودش بوده که داشته لباس تنش میکرده خودش باید بیشتر حواسش رو جمع میکرده . ولی اشکالی نداره خیلی سخت نگیرید . خدا روشکر طوری نشده . هردوتاتون کم تجربه اید کم کم درست میشه . یه تاپیک دارم نکاتی در مورد بچه داری اگر دوست داشتی بخون فکر میکنم تاپیک خوبی باشه 

اونم خیلی زیااااااد با این اوصاف فکر کنم نریم چون چند روز پیش هم بحثمون شد رفت سر کار زنگ زد گفت پول ...

وا... یعنی کنسله؟🙄😒😐

چی بگم والا

اصلا آدم حرف زدن نیست اوایل چرا خیلی خوب میشستیم بدون اینکه ناراحت بشیم حرفامون می‌زدیم و همه‌چیز حل ...

وقتی قبلا حرف میزده نگو اصلا آدم حرف زدن نیست. آدما همه حرف میزنن اگه بیرون با بقیه غریب هستن و کم حرف دیگه تو خونه خودشون که باید راحت باشن و حرفشون بزنن 

شما موضوع داخل خونه حل کن اول بعدا به پودر مادر ایشان هم می‌رسیم 

مهم تر از همه الان گفتگو با همسرته دنبال مقصر هم نگرد 

زندگی مشترک دو طرفه هست اگه ایشون بگه تقصیر شماست توهم بگی تقصیر اون که چیزی حل نمیشه 

اگه اون حرف نمیزنه نگو خب حرف نمیزنه و خودت بکش کناربه عنوان همسر وظیفه هست خودت شروع کننده حرف باشی، حرف نه غر زدن 

متلا اومد چایی براش ببری شربت میوه ای باهم صحبت کنین امروز چطور بود ممکن اول سرد یا سرسری جواب بده ولی روی خوش شما ببینه نرم میشه و صحبت میکنه 

بعضی آقایون یذره رو ترش از خانم ببین دیگه تمایل به صحبت کردن ندارن که حق دارن تا حدودی 

پدر مادرش هم خب نگران میشن اونا که تو خونه نیستن ببین چی شده صدا گریه بیاد یا سر صدا نگران میشن 

بعدا محترمانه بگو اقتضای بچه اس دیگه گریه کردن اتفاق بدی نمیفته 

شما جو خونه آروم کن اونها هم نگران نمیشن بالاخره دوتا جوان با تجربه اول بچه داری و این تنش ها هرکس دیگه بود نگران میشد اینها کاری بس نیارن یه موقع 

رو خودتون کار کنین و نشون بدین که میتونید پدر مادر باشید موفق باشی

دختری در من ساز امیدواری می‌نوازد  
من کاربر آقا هستم . به نظرم شوهرت یکم زیاده روی کرده . تازه بچه دست خودش بوده که داشته لباس تنش میکر ...

آخه کلا سر همه‌چی اینطوریه بخوایم بریم بیرون ۱۰ دقیقه دیر بشه انگار دنیا به آخر رسیده... دیروز با موتور رفتیم باغ ( تو یه شهرستان زندگی می‌کنیم من خودم قبلا تهران بودم و تجربه خیلی چیزا رو ندارم) داشتیم برمیگشتیم ۳ تا سگ دورمون گرفتن پارس می‌کردن منم تا حالا تو این شرایط نبودم بچه رو تو  بغلم گوله کرده بودم و نفسم حبس کرده بود و فقط صداش میزدم اونم میگفت نترس تا اینکه صاحب سگ ها اومد برد سگاشو من تازه اون موقع اشکم دراومد از دیروز میگه از این به بعد اذیت کنی همین بلارو سرت درمیارم... من واقعا فکر کردم سگا تیکه تیکه میکنن مارو ولی شوهرم این حرفارو می‌زنه

آخه کلا سر همه‌چی اینطوریه بخوایم بریم بیرون ۱۰ دقیقه دیر بشه انگار دنیا به آخر رسیده... دیروز با مو ...

هرکدوم چند سالتونه ؟ شوهرت مشخصه بی تجربه هست کاش 

یعنی چی اگر اذیت کنی از این بلا سرت میارم ؟‌

وقتی قبلا حرف میزده نگو اصلا آدم حرف زدن نیست. آدما همه حرف میزنن اگه بیرون با بقیه غریب هستن و کم ح ...

خیلی اوقات دعوامون میشه میره بیرون وقتی برمیگرده جوری رفتار میکنم انگار چیزی نشده غذایی که دوست داشته باشه درست میکنم میشینم پیشش سر حرف رو با زبون خوش باز کنم میگه برو اونور حوصله‌اتو ندارم و تا آخر شب فقط ایراد میگیره و فقط وسایل می‌کوبه اینور و اونور و هی ازم ایراد می‌گیره... خانوادش هم هزار بار تا حالا گفتم بچه‌اس گریه میکنه ممکنه بخوره زمین بخوره به جایی ولی من نمی‌ذارم اتفاق بدی براش بیفته ولی هربار بدتر می‌کنن خب منم مادرم وقتی بلایی سر بچم میاد باید ببینمش بغلش کنم که هم اون آروم بشه هم من ولی حتی فرصت نمیدن بفهمم بچه چشه از بغل من میکشن بیرون انگار بهتر از من میفهمه... بعد اینکه مادرشوهرم وقتی تو اقدام بودم و رفتم برای آزمایش چون بهش نگفته بودم برگشت گفت خدا بهت بچه نده من راضی نیستم چند وقت پیش با شوهرم دعواش شده بود و من حتی خبر نداشتم اومد گفت ذاتت خرابه تو سگ دونی زندگی میکردی و هر چی برای دیدنی دخترم آورده بود پس گرفت چجوری فکر کنم این آدم نیتش خوب بوده