2777
2789
عنوان

از همکلاسیم مثل سگ میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 60 پست
اسم واقعیش انحراف جنسی ست به گفته پزشکا و روان پزشکا

امریکا تایید کرده یه گرایشه

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

اره خب ترسناکه واقعا چون جامعه مون مردسالاره مردا میتونن هرغلطی دلشون میخواد بکننولی خب اگه شما بترس ...

نه دیگه اینکه چیزی خطرناک باشه دلیل نمیشه بذاریم هر کی هر غلطی خواس کنه که، من همچین حرفی نگفتم که😂💗

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر بهش محل نده اگه ازت خوشش بیاد واضح میگه اما جدی نگیر الان خیلیا جوگیرن فاز ل...ن هارو میگیرن ...

اره گرایش جن.سی بالای ۱۸سال مشخص میشه

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ولش کن بابا بچس نشسته وسط سایت میگه طبیعیه ، طبیعیه چه اشکالی داره🤣🤡 جوگیرایای دوران تینجیریهتازه ...

شما که از شکلک دلقک استفاده میکنی که بچه تری😅

بعدشم اینو متخصصان امریکا تایید کردن

بعدم میگه جوگیریای دوران تینجریه مگ من خودم گفتم خودم همجنس گرام؟

شما که از شکلک دلقک استفاده میکنی که بچه تری😅بعدشم اینو متخصصان امریکا تایید کردنبعدم میگه جوگیریای ...

امریکا گوه خورد بابا😂 مهد ایدز خود امریکا بوده ابله میمونی بخاطر همجنسگرایی به وجود اومده زگیل هم منشا امریکا بوده 

درمورد شکلک دلقک هم ادم از هرچی دلش بخاد میتونه تو کیبورد استفاده کنه بچه جان 

چه بخاید چه نخاید این انحرافه و باید درمان بشه

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

@niniyar_5

بله؟ تگ میکنین دلیل هم بنویسین من میام که خودم متوجه نمیشم چرا تگم کردین اگر برای حذف تاپیکه که باید فردا صبح تو خصوصی نی نی یار 1 تاپیکتون رو بدین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar