2777
2789

خب روحیاتت با کدوم سازگارتره؟؟؟ پولدارترین شوهر و لاکچری ترین زندگی هم که توش باشی شاید روزی یکبار مجبور باشی واسه شوار پولدارت چایی بریزی یا پیش دستی پوست تخمه اشو جمع کنی ولی خب همیشه میدونی یه تکیه گاه داری و امکاناتت هم حاضرو آماده اس با کمترین زمانو کمترین زحمت ( مشکلاتِ جانبیه خودشم داره ) ... اما دختر قوی و مستقل و موفق که این روزا توو اینستا ترند شده ( من باهاش موافقِ صد درصدی نیستم ) هم  روحیات خودشو میطلبه مثلا با صبوری و سختی و کاروتلاش میتونی کم کم زندگیتو جمع کنی ولی خب زمانبره ... هر دوشون معایب و محاسن دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کی بگه شوهر پولدار معلومه راحت طلب و مفت خور 

خیلی واضح بگم خودت موفق شو

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اکثر جامعه مردم متوسط هستن شوهر پولدار شامل به قشر کوچک از جامعه میشه تازه همونا هم انتظار دارن از پ ...

این پولدار که من میگم نسبت به شرایط من پولداره شاید برای یکی متوسط باشه 

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

نمیدونم‌شوهر‌پولدار‌ریخته یا نه ولی حتما یه کیسی هست که دارم‌میپرسم ولی کیس کاملی نیست صرفا پولدار

خودت یه آدم خاص در اجتماع باشی که بهتره

اما خوب شوهر پولدار .....پول میده؟ محدود نمیکنه ؟ اخلاق رفتار  چقدررخونه اس ....

دوست من شوهرش پولداره سرکار نمیگذاره بره ولی پول هم بهش نمیده هرچی بخواد بخره

دقیقا چقدر سخته بنظرم شاید بشه دوتاشو هندل کرد

بله میشه 

اما فشار بیشتری رو باید تحمل کنید 

من همیشه دلم برای خانم های شاغل میسوزه 

دوست داره استقلال رو اما کارش زیاد میشه

خسته بیای خونه باید همسرداری و مادر بودن رو با تمام خستگی انجام بدی  .

ان شاالله  که واستون سبک باشه اگر انتخابتون هر دو باشه .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

شوهر پول دار

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بعدشم اینایی ک میگن شوهر پولدار باید بگم ک 

شوهر پولدارو ممکنه ی روزی از دستش بدید حالا یا طلاق یا موارد دیگ ولی هیچکس نمیتونه جایگاه اجتماعی و علم شمارو از شما بگیره تحت هیچ شرایطی 

ولی شوهرای پولدار اکثرا برا ی نفر هم ک نیستن 😂

سر و گوششونم می‌جنبه دیدم ک میگم... 

خودت یه آدم خاص در اجتماع باشی که بهترهاما خوب شوهر پولدار .....پول میده؟ محدود نمیکنه ؟ اخلاق رفتار ...

بنظرت بس نیست همه دارن تلاش میکنن خاص باشن تو‌اجتماع؟

البته شوهر پولدار نسبت به شرایط من پولداره برای کسی ممکنه خیلیی‌معمولی باشه

بعدشم اینایی ک میگن شوهر پولدار باید بگم ک شوهر پولدارو ممکنه ی روزی از دستش بدید حالا یا طلاق یا مو ...

بی پولشم سرگوشش‌میجنبه🤣

بنظرت بس نیست همه دارن تلاش میکنن خاص باشن تو‌اجتماع؟البته شوهر پولدار نسبت به شرایط من پولداره برای ...

همه؟ بس؟

آدم اهنیت خودش براش مهمه  چیکار یه بقیه داره

درهرحال اینها نظر شخصی هست هرکسی با توجه به خودش باید تصمیم بگیره

مورد دوم هیچی تاکید می‌کنم هیچی ب اندازه موفقیت و استقلال فردی ب یک خانم اعتماد و عزت نفس نمیده ما د ...

حالا ماهم مورد داشتیم طرف دختر شاغل گرفته دیگه تن به کار نداده آنقدر که دختره مجبور شده با دوتا بچه جدا شه تازه خرج بچه هاشم خیلی زیر پوستی انداخته گردن خانم...

به نظرم کسی که شاغله باید از شغل شوهرش و مسئولیت پذیری هم مطمئن باشه 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬