خب روحیاتت با کدوم سازگارتره؟؟؟ پولدارترین شوهر و لاکچری ترین زندگی هم که توش باشی شاید روزی یکبار مجبور باشی واسه شوار پولدارت چایی بریزی یا پیش دستی پوست تخمه اشو جمع کنی ولی خب همیشه میدونی یه تکیه گاه داری و امکاناتت هم حاضرو آماده اس با کمترین زمانو کمترین زحمت ( مشکلاتِ جانبیه خودشم داره ) ... اما دختر قوی و مستقل و موفق که این روزا توو اینستا ترند شده ( من باهاش موافقِ صد درصدی نیستم ) هم روحیات خودشو میطلبه مثلا با صبوری و سختی و کاروتلاش میتونی کم کم زندگیتو جمع کنی ولی خب زمانبره ... هر دوشون معایب و محاسن دارن
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
مورد دوم هیچی تاکید میکنم هیچی ب اندازه موفقیت و استقلال فردی ب یک خانم اعتماد و عزت نفس نمیده ما د ...
حالا ماهم مورد داشتیم طرف دختر شاغل گرفته دیگه تن به کار نداده آنقدر که دختره مجبور شده با دوتا بچه جدا شه تازه خرج بچه هاشم خیلی زیر پوستی انداخته گردن خانم...
به نظرم کسی که شاغله باید از شغل شوهرش و مسئولیت پذیری هم مطمئن باشه
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬