زیبارویی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/07 تعداد پست: 1881 عنوان اگ ب پیر بستنی فروش بگم گوشیتو بده زنگ بزنم 1472 بازدید | 72 پست ب دوستم گوشیم خاموش شد بعد ایطوری شمارشو ب دیت بیارم ضایع میشه؟ بعدم میگم شماره دوستمم پاک کردم یرموقع دوست دخترتون نبینه ناراحت بشه ببینم دوست دختر داره یا نه 1404/08/10 | 08:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 14028 انقد بستنی فروش بستنی فروش گفتی لکنت گرفتی بسته دیگه این چندش بازیا چیه https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033 {در من کودکی فلج است که خواب دیده، میشود دوید.} ❤️🩹
hoonazzz عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1350 اععع ضایع هستتت یعنی چی یه موقه دوست دخترتون نبینههععه میفهمههه
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 22833 عزیزم تو را خدا ما روگرفتی ؟؟؟؟ متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11683 خیلی بچه گونست ک ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 12541 بخدا هیچ پسری ارزش نداره انقد کوچیک کنین خودتونو کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
olom عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 4066 هیییی خدا من رو بردی به جوانی هام و اون حس و حالا،انشالله بهش برسی
melina_khanum عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2640 بخدا هیچ پسری ارزش نداره انقد کوچیک کنین خودتونو مگه فهمیدی چی گفت؟ اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 2779 من حامله ام ازین پسر بستنی فروشه به جایی در زندگی رسیدم که کمتر حرف میزنم😎بیشتر فحش میدم🥹😂
ترنس_۱۴۰۵ عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3188 😂😂😂تو رو خدا بگو 14 سالته اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
melina_khanum عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2640 من حامله ام ازین پسر بستنی فروشه 😂😂😂 اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 7993 انقد بستنی فروش بستنی فروش گفتی لکنت گرفتی بسته دیگه این چندش بازیا چیه این پسره بستنی فروش،معروفه تو سایت خودشم خبر نداره اینقدر معروف شده یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 12541 مگه فهمیدی چی گفت؟ آره تو نفهمیدی ؟؟ کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰