از پسرا چرا باید ترسید اینکه جامعه مون بهشون پرو بال داده دلیل بر ترسیدن نمیشع
ببین من انقدر پرونده های واقعی خوندم در مورد کارایی که مردا با خانوما کردن که واقعا هیچ جوره با این حرفا نمیتونم خودمو گول بزنم در حالت عادی که نه ولی تو یه سری شرایط آدم ناخودآگاه میترسه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا یه سن خاصی هی میگن گرایشمه فلانه بمانه بعد خودش کم کم از سرش میفته باهاش جایی تنها نباش زیادم بهش محل نذار عادی برخورد کن
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
اصلا نذار نزدیکت بشه آیندت رو خراب میکنه، به حرف اینایی هم که فاز روشنفکری گرفتن گوش نده دوباره حرفاشو تکرار کرد بگو مدیر مدرسه رو در جریان میذارم که دست از سرت برداره