2777
2789
عنوان

از همکلاسیم مثل سگ میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 60 پست

استارتر بهش محل نده اگه ازت خوشش بیاد واضح میگه اما جدی نگیر الان خیلیا جوگیرن فاز ل...ن هارو میگیرن، اونیم که میگه وا گرایششه، جزو همون آدمای جوگیره

اگه سنش بالای 18 بره مشخص میشه گرایشش چیه دقیقا 

از پسرا چرا باید ترسید اینکه جامعه مون بهشون پرو بال داده دلیل بر ترسیدن نمیشع

ببین من انقدر پرونده های واقعی خوندم در مورد کارایی که مردا با خانوما کردن که واقعا هیچ جوره با این حرفا نمیتونم خودمو گول بزنم در حالت عادی که نه ولی تو یه سری شرایط آدم ناخودآگاه می‌ترسه.

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر دخترا اینجورن من شنیدم تو زنگ تفریها تو کلاس میمونن و باهم .... میکنن بیشترشون

تو مدرسه ما چرا اینطور نیستت خداااایا😭

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ببین من انقدر پرونده های واقعی خوندم در مورد کارایی که مردا با خانوما کردن که واقعا هیچ جوره با این ...

اره خب ترسناکه واقعا چون جامعه مون مردسالاره مردا میتونن هرغلطی دلشون میخواد بکنن

ولی خب اگه شما بترسی یا اگه کاری باهات کنن اعتراض نکنی بدتر میشه بدتر رو دار میشن. 

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

تا یه سن خاصی هی میگن گرایشمه فلانه بمانه بعد خودش کم کم از سرش میفته باهاش جایی تنها نباش زیادم بهش محل نذار عادی برخورد کن

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

اصلا نذار نزدیکت بشه آیندت رو خراب میکنه، به حرف اینایی هم که فاز روشنفکری گرفتن گوش نده دوباره حرفاشو تکرار کرد بگو مدیر مدرسه رو در جریان میذارم که دست از سرت برداره

میشه نی نی یار رو تگ کنیذ حذف کنه تاپیک رو

@niniyar_5 تاپیکشون رو حدف میکنین

چه دوره ای شده گرایش به همجنس طبیعی شده 😐

ولش کن بابا بچس نشسته وسط سایت میگه طبیعیه ، طبیعیه چه اشکالی داره🤣🤡 جوگیرایای دوران تینجیریه

تازه درمورد گرایش هم باید روانپزشک تایید کنه بعد تایید میرن که درمان بشن چون بش میگن انحراف و اشتباهه

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.