2777
2789
عنوان

بی علاقگی شوهر به زن

| مشاهده متن کامل بحث + 7036 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم برم دخترامو نده بهم چون شوهرمم بچه هامونو خیلی خیلی دوست داره البته تا حالا برا منم خیلی کارا کرده اما همین حرف گاهگاهیش آزارم میده هم اینکه خاطرات اونموقع یادم میاد که میگفت آدم با هزار زحمت خونه میسازه اما وقتی زنشو دوست نداره دلش از دنیا سیر میشه بیشتر اعصابم میریزه چون منم از بین بیست تا خواستگار اینو پسندیدم و چی فکر میکردم و چی شد 

میترسم برم دخترامو نده بهم چون شوهرمم بچه هامونو خیلی خیلی دوست داره البته تا حالا برا منم خیلی کارا ...

عزیزم  آفرین به تو که به فکر دخترات هستی اونم تو این دنیای وحشتناک ... دختر ا هم حساس و لطیف هستن ...آیندشونو خراب نکن ..همسرت هم دوستت داره مطمئن باشش  ...احساس ضعف و عدم اعتماد به نفس نداشته باش .خواسته هاتو با همسرت مطرح کن و بهش نزدیک شو.. به ظاهر خودت و روحیت برس ، محیط خونه رو شاد کن ...همه زن و شوهرها تو دعوا یه حرفی میزنن ..حتی اونایی که عاشق و معشوقن ...  موقع قهر متنفر میشن ، دو روز بعد یادشون میره ...گذشته رو بذار کنارهوای همسرتو داشته باش ..به فکر دخترای گلت باش 

ولی موقع خواستگاری همینجور پسندیده خب اگه نمیخاست نباید میگفت به خانوادش؟

دوستت داره که همه کاری واسه بچه هات میکنه همه مردا از این حرفا میزنن که خوشم ازت نمیاد موقع دعوا.من خیلیا رو دیدم اینطورن زندگیشونم عالیه

قشنگ ترین فصل زمستون .خدایا شکرت بخاطرش
عزیزم  آفرین به تو که به فکر دخترات هستی اونم تو این دنیای وحشتناک ... دختر ا هم حساس و لطیف هس ...

عزیزم حرفای قشنگت واقعا امیدوارکنندست 

من عاشق دخترامم و بدون اونا یه لحظه هم نمیتونم نفس بکشم و از ترس از دست دادنشون هر توهین و تحقیری رو تحمل کردم و میکنم ولی گاهی موقعا دیگه تحملم تاب میشه چون یه عامل دیگه نزدیکی به مادرشوهره و تاثیری که رو شوهرم میزاره و باعث اختلاف میشه و همش از روی حسادته به هر حال مجبورم بسازم به خاطر بچه هام