2777
2789
عنوان

بی علاقگی شوهر به زن

| مشاهده متن کامل بحث + 7036 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی با یه کرم پودر تیره گریم کنی بینیتو بستگی به نوع بینیت دارع میتونی رو استخوناش بزنی و ز ...

ازبالاباریک ازپایین گوشتیع دماغم

قشنگ ترین فصل زمستون .خدایا شکرت بخاطرش
 میتونی با یه کرم پودر تیره گریم کنی بینیتو بستگی به نوع بینیت دارع میتونی رو استخوناش بزنی و ز ...

ازبالاباریک ازپایین گوشتیع دماغم

قشنگ ترین فصل زمستون .خدایا شکرت بخاطرش
عجب ديدي دوستت نداره گفتي به بچه بزايي سريع پايه زندگيت محكم شه؟؟؟؟ بچه چي ميگه اين وسط؟ شما اگه ...

شما نمیخوای یه ذره ادب یاد بگیری نه؟ توی هرتامیکی نظر گذاشتی با تندی وتوعین بوده بس کن دیگه اه

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
ازبالاباریک ازپایین گوشتیع دماغ

اونجایی ک بینیت گوشتی میشه یکم با یه برسه کوچیک مثل شوت سایه تیره کن و محوش کن سایه ایجاد کن که خطای دید ایجاد کنه بعد روی تیغه ی بینیتو با کانسیلره روشن یا هایلایتر یکمم روشن کن

عزیزم نه سال باهاش زندگی کردی اون هم توی عصبانیت یه چیزی میگه به دل نگیر زندگیتو خراب نکن عزیزم

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
عجب ديدي دوستت نداره گفتي به بچه بزايي سريع پايه زندگيت محكم شه؟؟؟؟ بچه چي ميگه اين وسط؟ شما اگه ...

واه! چرا شما اینجوری میکنی توی تاپیک ها عزیزم درست نیست دوست خوب. یکم باملایمت بیشتر

خدایا به امید تو 

دوستان ممنون از نظرات خوبتون 

واقعا آدمو امیدوار میکنین خدا کنه همینطور باشه که میگین به هر حال دلمم نمیاد که دخترام گرفتار نامادری بشن حاضرم عمرمو بدم ولی دخترام یه ذره اشک گوشه چشماشون نشینه 

دوستان ممنون از نظرات خوبتون  واقعا آدمو امیدوار میکنین خدا کنه همینطور باشه که میگین به هر حا ...

عزیزم خودتو نگران نکن. طلاق چیز منفوری هست. من خودم طلاق نگرفتم ولی از نزدیک شاهد طلاق کسی بودم واقعا منفوره و وحشتناک. هیچوقت به طلاق فکر نکن. آدم موفق زندگیشو میسازه نه اینکه زندگیتو تحویل کسی دیگه بدی. مردا راه حل پیچیده ای ندارن. باهاش رفیق تر باش. سنگ که نیست. اونم یه آدمه. 

خدایا به امید تو