2777
2789

کدوم بیمارستان برای زایمان خوبه هم تمیزی و امکاناتش برام مهمه هم کادر بیمارستان خودم تهران نیستم برای زایمان میخوام بیام تهران دکتر خودم میگه از هفته ۳۰ به بعد تحت نظر دکتر همون بیمارستان باش که اگر سزارینی شدی راحت بتونی بری برای زایمان چون خود بیمارستانها فقط زایمان اورژانسی رو میپذیزن در غیر اینصورت دکار باید تاریخ بزنه و بیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتاق وی آی پی و فیلمرداری و تزئین هم حتما داشته باشه و اینکه بذارن همسرمم بیاد چند لحظه آخر تو اتاق عمل و شب هم حتما بمونه نمیدونم کدوم خوبه نیکان اقدسیه یا پیامبران یا عرفان و بهمن ؟؟؟ کیا تازگیا زایمان داشتن و راضی بودن ؟

یاس سپید اینقدر اون روز خوب بود برام با اینکه درد داشتم اینقدر بهم توجه شد 🙈 اگر از حاملگی نمی ...

چه خوب خداروشکر که راضی بودی منم از زایمان ترس دارم و دوست ندارم اون روز برام خاطره بدی بشه چون از راه دور هم میخوام بیام دوست دارم خستگی راه و هزینه ای که میکنم از تنم در بره 

خصوصیه کجای تهران؟ امکاناتش خوبه؟

بله خصوصیه . من ای سیو بودم بعد زایمان ولی با این حال خیلی خیلی رسیدگی داشتم . داخل کرج گفتن  زایمان پر خطر  گفتن بچه رو نجات میدیم , دکتر محمودی رو معرفی کردن اینقدر همچیزو خوب آماده کرد برام  ،از دکتر و کادر درمان و اتاق و ... همچیزو که واقعا خیر از جوونیش ببره .