2777
2789
عنوان

میخواهم برم دادخواست طلاق بدم دعا کنید همه چیز ب خوبی و خوش تمام بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4014 بازدید | 160 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه مهر حقته ولی نفقه تعلق نمیگیره مگه اینکه جونت در خطر باشه ثابت کنی نفقه هم بتونی بگیری

اخه میگن عدم تمکین میتونه بزنه

سه روزه اومدم خونه مادرم 

خبری ازش نیست

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه ها اگه ازخونه بزنیم بیرون بعد مهریه بزاریم اجرا میشه.؟

فقط نفقه تعلق نمیگیره به گسی که ترک منزل کرده که اونم استارتر میره نامه پزشکی قانونی میگیره بخاطر عدم امنیت اونم بهش میدن

مهریه در هر صورت تعلق میگیره

اصلا هیچی نمیدونم

دلم طلاق نیمخواد ولی خیلی سخته ک اصلا براش مهم نیست حتی به بچه اش زنگ نمیزنه

هیچی ندارم نه پول ن خونواده خوب 

اومدنی حتی یه دست لباس هم نیوردم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یه ضبط صدا نصب کن روگوشیت وقتی تماس تلفنی داره باهات صداشو ضبط کن اگه فحش وتهمت وتوهین میکنه یا پیامت میده که الفاظ بد لخودتو خانوادت میگه اینارو  ضمیمه پروندت کن

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

من به هفته نرسید طلاق گرفتم اصلا نفهمید طلاقم رو حق طلاق سر یک جریان گرفتم فرداش رفتم برای حق طلاق با وکیل چون حق طلاق با وکیل داشتم وکیل زرنگ بود بعد زنگ زد گفتم اقای محترم زنگ نزن ما نسبتی نداریم گفت یعنی چی گفتم طلاق..بعد باور نکرد به بابام زنگ زد بابام گفت عصبانیه نری سمت خونه بذار اروم بشه چون خونه و وسایل مال من بود حکم گرفتم سمت خونه ومنطقه ما نیاد اونم انقدر نشست تا اروم بشم تا....الان که دوازده ساله جداشدم

ببین فحش هاش تو گوشی ک پیامک۳کرده دارم ب نظرتون کافیه؟

نه کافی نیست.. قاضی بخاطر فحش کسی رو محکوم نمیکنه . دیگران گفتن اگر کبودی و آثار بدنی داری برو پزشک قانونی اعلام کن دکتر می بینه برگه میده .

بعد مهمترینش اعتیاده البته میگم باید همش اثبات بشه. 

اصلا هیچی نمیدونمدلم طلاق نیمخواد ولی خیلی سخته ک اصلا براش مهم نیست حتی به بچه اش زنگ نمیزنههیچی ند ...

بگردم

مشکلش چیه

اگه مالی حمایت داری و کاری به کارت نداره فعلا طلاق عاطفی بگیر پول جمع کن. برو سرکار مستقل شدی جدا شو