منتظرم ساعت ۸ بشه برم واس دادخواست طلاق شوهرم مثل سگ دیشب کتکم زد کلی فحش زشت داد بهم گفت بابات خونه ش جایی بود ک دختر خراب پروروش داده خیلی حرفای دیگ کلی فحش زشت نصیب خانواده م کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه مهر حقته ولی نفقه تعلق نمیگیره مگه اینکه جونت در خطر باشه ثابت کنی نفقه هم بتونی بگیری
اخه میگن عدم تمکین میتونه بزنه
سه روزه اومدم خونه مادرم
خبری ازش نیست
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
دلم طلاق نیمخواد ولی خیلی سخته ک اصلا براش مهم نیست حتی به بچه اش زنگ نمیزنه
هیچی ندارم نه پول ن خونواده خوب
اومدنی حتی یه دست لباس هم نیوردم
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
من به هفته نرسید طلاق گرفتم اصلا نفهمید طلاقم رو حق طلاق سر یک جریان گرفتم فرداش رفتم برای حق طلاق با وکیل چون حق طلاق با وکیل داشتم وکیل زرنگ بود بعد زنگ زد گفتم اقای محترم زنگ نزن ما نسبتی نداریم گفت یعنی چی گفتم طلاق..بعد باور نکرد به بابام زنگ زد بابام گفت عصبانیه نری سمت خونه بذار اروم بشه چون خونه و وسایل مال من بود حکم گرفتم سمت خونه ومنطقه ما نیاد اونم انقدر نشست تا اروم بشم تا....الان که دوازده ساله جداشدم