2777
2789
عنوان

میخواهم برم دادخواست طلاق بدم دعا کنید همه چیز ب خوبی و خوش تمام بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4014 بازدید | 160 پست
آفریییین به شما

😘 بخدا دخترم همش به باباش میگه هرچقدر مادرم به پام نشسته توهم حق نداری زن بگیری باباش میدونه زن بگیره دخترم سمتش نمیره اخه تازه سه ساله دخترم میره پیشش قبلا نه زنگ میزد دخترم بهش نه میرفت الانم بخاطر پول میره که چیزی بخره براش وگرنه نمیرفت میگه بابامه باید بخره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چ مدارکی میخواد اما دست ب زن داره مطمعنم ک قرص متادون میخوره با ی زن مرد دارم هم در رابطه ب ...

پزشک قانونی بگو..‌‌قرص میخوره..مواد مصرف میکنه...روان سالمی نداره..همش توهم میزنه..بگو من امنیت جانی ندارم توی خونه

اونا آزمایش میگیرن ...همون سند میشه برات

چرا بچه آوردی با این شوهر

گولم زد گفت من بچه میخوام آدم خوبی میشم قول میدم ب مدت یک سال هم اصلا ی آدمی شده بود همه کیف میکردند میدیدنش اما تو ۵ ماهگی کتکم زدم تا آخر ۹میزدم تو صورتم و سرم ۷روز بود زایمان کرده بودم موهام کشید تو کل خونه تاب داد مطمعن شد بچه جاش سفت بعد شروع کرد کتک کاری 

بچه ها اگه ازخونه بزنیم بیرون بعد مهریه بزاریم اجرا میشه.؟ 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نمیدونم چ مدارکی میخواد اما دست ب زن داره مطمعنم ک قرص متادون میخوره با ی زن مرد دارم هم در رابطه ب ...

مال منم دنبال زن شوهردار میرفت الانم طلاق گرفتم یک عالمه داره دخترم گفت دیده تو گوشیش پیام هاشو عکس هاشو

بابا بعد طلاق هیچی نیست ب چز بدبختی شایدم دیگه ازدواجی نتونی داشته باشی چون جماعت ایرانی همینه خدا ا ...

همین که بعد از طلاق امنیت جانی و روانی داره یه دنیا ارزش داره

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد