منتظرم ساعت ۸ بشه برم واس دادخواست طلاق شوهرم مثل سگ دیشب کتکم زد کلی فحش زشت داد بهم گفت بابات خونه ش جایی بود ک دختر خراب پروروش داده خیلی حرفای دیگ کلی فحش زشت نصیب خانواده م کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گولم زد گفت من بچه میخوام آدم خوبی میشم قول میدم ب مدت یک سال هم اصلا ی آدمی شده بود همه کیف میکردند میدیدنش اما تو ۵ ماهگی کتکم زدم تا آخر ۹میزدم تو صورتم و سرم ۷روز بود زایمان کرده بودم موهام کشید تو کل خونه تاب داد مطمعن شد بچه جاش سفت بعد شروع کرد کتک کاری
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂