2777
2789
عنوان

دعوامشدخیلی بد

175 بازدید | 23 پست

سلام نمیدونم چجوری بگم وازکجاشروع کنم ی ماه پیش برادرشوهرم فوت شدجوون بودمن هنوزباورنکردم نمیتونم براش گریه کنم فک میکنم نمرده ازاون موقع شوهرم پرخاشگرشده اینم بگم اصلابه برادرش وابسته نبودک بخادخیلی توروحیش تاثیربذاره ازاونموقع بامن لج میکنه همش باصدای بلندحرف میزنه دعوامیکنه(فعلابامانانش ایناداریم زندگی میکنیم حدودچندماهه)تاامروزدعوامون شدکاربه فوش دادن رسیداومدبزنه توسرم منم دستشوچنگ انداختم ولی جلوچشم خانوادش زدتوسرم هرچی میگفت جوابشومیدادم

چون گریه نکردی لج کرده باهات؟

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زوربهم داشت چندباره داره جلوخانوادش اینطوری دعوامیکنه منم الان بخاطربچم دارم تحمل میکنم پدرومادرش طرف منن میخادجلوخانوادش جوری رفتارکنه ک محل ب زن نمیده ولی وقتی تنهاییم ی جوردیگس دیگه خسته شدم نمیخام بگم اون مقصره منم مقصرم شایدبیشترچون همیشه باهاش دعوادارم خوب جوابشونمیدم بهش محبت نمیکنم وانتظاردارم اون همه این کاراروانجام بده

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

چون گریه نکردی لج کرده باهات؟

نه نمیدونم کلاتغییرکرده اتفاقاهمه میدونن من چقدبرادرشودوست داشتم حتی تومراسمش خودم تنهایی همه کاراشوکردم همه مشغلول گریه ودادمن تنهایی پذیرایی ازاون همه مهمون وغذاخودم جوری ک بعدمراسم دوباررفتم زیرسرم

من خودم از این معجزه دیدمبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر در مدت ۱۵ روز طو ...

میدونی اشتباه زندگی من چی بودکه ازغیرخداکمک خواستم همیشه چون هیچوقت خداصدامونشنید

نمیدونم الانم ظهررفته بودتوحیاطداشت گریه میکردریه اشم داغونه بغلش کردم بردمش دکترولی بازم برگشتیم توخونه عوض شدواقعاداره خودشوبه خانوادش ثابت میکنه ک من محل ب زن نمیدم یامغزمن مریضه ک جلوخانوادش بی محلی میکنه بهشم میگم میگه این چرت وپرتاچیه

میدونی اشتباه زندگی من چی بودکه ازغیرخداکمک خواستم همیشه چون هیچوقت خداصدامونشنید

عزیزم خداوند صدای شما رو میشنوه چون از رگ گردن بهت نزدیکتره اینو انجام بده به حق عظمتش معجزه ببینی گلم

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

نه نمیدونم کلاتغییرکرده اتفاقاهمه میدونن من چقدبرادرشودوست داشتم حتی تومراسمش خودم تنهایی همه کاراشو ...

شایدمیخواد جلوی خانوادش جوری وانمود کنه که زندگیم بعد از برادرم با خوشی نیست و غم دارم و بیخیال نیستم در قبال مرگ‌برادرم 

چون میگی وقتی تنها میشید رفتارش خوب میشه باهات

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

شایدمیخواد جلوی خانوادش جوری وانمود کنه که زندگیم بعد از برادرم با خوشی نیست و غم دارم و بیخیال نیست ...

نه این چنووقته همه راجب جاریم بدمیگفتن ک شوهرش خیلی دوسش داشت ازخانوادش گذشت بین آخرشم کشتش اینم میخوادبگه من مثه اون نیستم ک روبدم ب زن

عزیزم خداوند صدای شما رو میشنوه چون از رگ گردن بهت نزدیکتره اینو انجام بده به حق عظمتش معجزه ببینی گ ...

پریروزوسوسه شدم دادم یکی رفت بقول خودش سیدبودچ میدونم گفتم حتماحل میشه دعادادک سه تاپارچه رنگی بپیچ بذارزیرفرش تاخوب شه دیروزغروب انجان دادم امروزقیامت شداین خونه بادعوا

نه این چنووقته همه راجب جاریم بدمیگفتن ک شوهرش خیلی دوسش داشت ازخانوادش گذشت بین آخرشم کشتش اینم میخ ...

چقد بد