2777
2789
عنوان

دعوامشدخیلی بد

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 23 پست
منم ازهمین میسوزم صدموگذاشتم برااین زندگی ازگوشت وجون مایه گذاشتم ک آخرش ب اینجابرسم

قبل آر مرگ برادرشوهر رابطتون چطور بود؟

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بوداصلاتااین حدجلوخانواده پیش نرفتیم نمیدونم چیشده

بهتره یه مدت بهش گیر ندی جوابشو ندی بلکه باد سرش بخوابه هرچی گارد بگیری بدتره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نمیدونم امروزخیلی حرفازده شدک هیچوقت دیگ درست نشه

ای وای..پس فعلا تنبیه ش کن و سرسنگین باش که تکرار نکنه

میدونی چون من خیلی ب بچم وابستم فقط بااون تهدیدم میکنه ک نمیذارم ببریش اصلا براش مهم نیست نمیادجلوتا ...

شما هم نرو برای آشتی حالا که خانوادش در جریان هستن با همشون سرسنگین باش اگه فضا برات سنگینه چند روز برو پیش خانوادت ولی به اسم قهر نرو مثلا بگو به بابات بیاد دنبالت به پدرشوهرت بگو میخوام دو روز خونه مادرم بمونم با شوهرت حرف نزن

شما هم نرو برای آشتی حالا که خانوادش در جریان هستن با همشون سرسنگین باش اگه فضا برات سنگینه چند روز ...

نمیدونم دارم خونه درست میکنم فقط بامادرشوهرموپدرشوهرم خوبم خواهرشوهرم انگاربایدی دوردیگه فوش میشنیدم ساکت میموندم اون طلبکاره وسرسنگین

پریروزوسوسه شدم دادم یکی رفت بقول خودش سیدبودچ میدونم گفتم حتماحل میشه دعادادک سه تاپارچه رنگی بپیچ ...

عزیز دلم دعا و طلسم و جادو انسان رو به بدبیاری و فقر و بیماری وصل میکنه سریع بندازین توی رودخونه یا دریا 

و به این روشی که گفتم ختم قرآن انجام بده و ذکر الله غفور بگو

دعانویس اگر قدرتی داشت که محتاج پول کم این و اون نبود

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر