2777
2789

شوهرم خستم کرده دلم گرفته حتی حوصله خودمم دیگه ندارم نمیدونم چرا خدا هم به دادم نمیرسه

خدایا تو ارامش شب و روز و روح و روان منی عاشقانه میپرستمت بهترین معبودم❤❤❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده؟

شوهرم خستم کرده سراز اخلاقش درنمیارم هرجور به دلش راه میام یه جور دیگه جبران میکنه کتکم میزنه فحشم میده دیگه بریدم

خدایا تو ارامش شب و روز و روح و روان منی عاشقانه میپرستمت بهترین معبودم❤❤❤❤❤❤

عزيزم شوهر هيچكس مرد كامل نيس با مرد نميشه مردونگي كرد بايد هر چي گفت بگي باشه چشم البته من ميگم بعد كار خودمو ميكنم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

چرا میزنه خو

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
شوهرم خستم کرده سراز اخلاقش درنمیارم هرجور به دلش راه میام یه جور دیگه جبران میکنه کتکم میزنه فحشم م ...

اين ديگه يه چيز ديگه اس رواني

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹