2777
2789
عنوان

تو این تاپیک قراره فقطططط بخندیما بدویین بیایین😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 8436 بازدید | 202 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من هروقت جلو فامیلا یا به مغازه دارا عکسی میخواد نشون بده با انگشت وسط با گوشیش کار میکنه دقیقا هم این مواقع😂

طفلک هی بهش میگم معنی بد داره باور نمکنه

هی میگه معنیشو بگو خب مگه میشه انگشتو به معنی بد برداشت کنن

یبارم طفلی مامانم یه سینی چایی آورد گرفت سمت پدربزرگم تا اومد تعارف کنه همه رو ریخت رو پاهای بابا بز ...

من عاشق مامانت شدم میخوامش😂😂😂😂😂

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺

یه برادر زاده دارم خیلی شیطونه و کنجکاو  یبار گیر داده بود من حتما باید با عمم برم حموم و....خلاصه منم بردمش لباس ..ز..... قرمز بود  ....گذشت بعد چند روز اون یکی داداشم خاست بره حموم ...شو..... ب دست اونم قرمز بود دویید از دستش گرفت گف عمو   عمه ام یکی از اینا داره خودم دیدم 😐😐😐بچهارو هیچ وقت حموم نبرین ابرو میبرن 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

منم ی بار افتادم برا اینکه ضایع نشم همونجا نشستم🤣🤣🤣

من اونموقع 20 سالم بود زدم زیر گریه 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
برق رفته بود با نور گوشیم دنبال گوشیم میگشتم 😐بخندین ضایع نشمممم 🤧🤕

وااااای من ظهر برقا رفته بودن ومن داشتم تلویزیون روشن میکردم میگفتم چرا روشن نمیشه 😂😂

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

یبارم با مامانم یه مراسم رفتم اخر مراسم ایین دهن وا مونده باز شد ب صاحب عزا گفتم زشته اینقد گریه نک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆