2777
2789
عنوان

تو این تاپیک قراره فقطططط بخندیما بدویین بیایین😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 8436 بازدید | 202 پست

وای یادم اومددد 

با خالم رفته بودیم پاساژ پسر ۵ سالش هم همراهش بود

بعد خییییییلی شلوغ بود اونجااا جا سوزن انداختن نبود 

بعد خالم داشت اون طرررف  نگاه میکرد حواسش نبود اصن 

گفت علی بیا بریم مامان (به جای دست بچش دستش به اونجای یارو خورد به جا دست علی)🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

وای ما رو میگی جر خوردیم سعی کردیم خودمون رو نگه داریم ولی قیافه یارو دیدنی بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خالمم ک آب شدددددد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ببخشید اینو میگم ولی خیلی باحاله 

یه بار صورت مامانمو بند انداختم، بعد گفت الکل بده بزنم جوش نزنه، گفتم فلان جاس بردار بزن، گفت باشه 

یکم بعد اومد گفت نمیدونم چرا احساس میکنم کل صورتم پف کرده 😐رفتم دیدم اسپری تاخیری زده بجای الکل وای فقط دیگه مردم 😂😂😂

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
🤣🤣🤣 چه تهدیدی چهار ستون بدنش لرزیده

اره بدبخت خیلی ترسید (از خنده فقط پاره نشده بود)

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

وای یادم اومددد با خالم رفته بودیم پاساژ پسر ۵ سالش هم همراهش بودبعد خییییییلی شلوغ بود اونجااا جا س ...

وایییی😂

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
یبارم شام خونه مامانینا دعوت بودیم، بعد من یکم از غذام موند نتونستم بخورم، دادم همسرم خورد، خواهرمم ...

وای🤣🤣🤣🤣

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

با دختر داییم شب رفته بودیم پیاده روی هندونه قبلش زیاد خورده بود یهو جیشش میگیره رفتیم داخل یه کوچه ...

یا خود خدا ،بعد چیکار کرد نصفه پاشد الفرار ؟😂

این خاطره برا خودم نیست یه نفر تعریف میکرد رفته بودیم فاتحه رسونی خونه یکی از فامیلای مامانم.بعد همه ...

🤣🤣🤣🤣خدا نکشت  اگ من بودم ول نمیکردم تا ببینم کبری پوست ماست لیس زن کیه 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

رفته بودیم عروسی ی یطرف تالار اینه بود عمه مامانم پیره طفلی یهو اونورو نگاه کرد گفت عه ی میزم شبیه ما اون طرف نشستن 

یسریم مادربزرگم فوت شده بود شب شام غریبانش بود زندایی بابام سوار ماشین ما شد یهو چراغای ماشین خاموش شد برگشت گفت وای برقام رفت چیکار کنیم حالا من وسط گریه یهو زدیم زیر خنده😑😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
یا خود خدا ،بعد چیکار کرد نصفه پاشد الفرار ؟😂

پسرا سریع رد شدن ولی صدای قهقهشون کل کوچه رو پرکرد🤣🤣

اینم نصفه کشید بالا خاک برسر

چقدر بهش گفتم اونوری بشین گفت نه داره میریزه😂

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜