2روز بود که مامان بزرگم (مامان مامانم) فوت کرده بودن، آقا یهو دیدیم مامانم یه بولیزو بغل کرده داره چنان گریه میکنه..... میگف این بولیز مامانمه اخرین بار که اومده بود خونمون این تنش بود😭یهو زندایی بزرگم گفت آبجی فدات بشم اون بولیز واسه منه، با مامان جفت خریده بودیمش😆😆😆😆😆😆😆😆یعنی خدایی خود مامانم با اون حالش خنده ش گرفت بنده خدا پاشد رف بیرون 😂😂😂
هنگامی که دری به روی انسان بسته میشود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره میشویم که در باز شده را نمیبینیم🔐
یبارم یکی توخیابون هی دنبالم میومد و مزاحمم میشد منم خیر سرم شاکی اومدم تهدید کنم بهش گفتم ببینم من دیوونه ام هاااا اونم گفت خب برو دیوونه خونه 😐😐😐تهدیدش کردم مثلا بترسه 😎من خیلی خشنم
خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی ..... تاابد ((معذرت میخام دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))
یه بار همسایه جلو در خرما آورده بود یه دیس پر خرما تو دستش
منم ۱۲ ۱۳ ساله بودم فک کردم همش برای ماست من دیس رو گرفتم میکشم اونم از اون ور میکشه 🤨
یهو مامانم گفت دختر یدونه بردار برو چرا دیس رو میگیری😅😅😅
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی ..... تاابد ((معذرت میخام دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))