2777
2789

خیلی سخته صبح با حال بد بلند شی و گریه کنی و بعد برای اینکه بتونی ادامه بدی آهنگ شاد بزاری و برقصی.

هر کی از حال و دل من خبر نداشته باشه فک میکنه مودی ام.

ولی مجبورم بخاطر اینکه موفق بشم شاد باشم. کم کم روتین گریه نکردن هم گذاشتم که اگه گریم اومد گریه نکنم چون کل روزم خراب میشه و تا شب فاز غمگینی میگیرم.

شرایطم جوریه که حتی اجازه غمگین شدن و ناراحت شدن وگریه کردن هم ندارم💔

چی شده مگه

هععب

کلا یکساله که غمگینم.هم یه چیزی داره آزارم میده و هر کاری بگی برای رفع شدنش کردم و هم اینکه تصمیم گرفتم دوباره درس بخونم یعنی مجبورم به موفق شدن. این دنیا خیلی نامرده کسی به حالت توجه نمیکنه. سخته با دل غمگین درس بخونی. اینکه نتونی برای درست کردن حالت بری تو جمع، کافه یا با دوستات بگردی. حال خوبی دیگه وجود نداره. محکومیم به ادامه دادن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه پس عین خودمی با این تفاوت که من دلیل ناراحتیمو نمیدونم 😅

بنظرم کنکور دادن یه سنی برای خودش داره. هر چقدر بزرگتر بشی مشکلات و درگیری های ذهنیت بیشتر میشه.یه اتفاقاتی برات میوفته که تو خواب هم نمیدیدیش

تو هم سعی کن مثل من خودتو بزنی به خوشی😅ما یه موفقیت برای تغییر حالمون به خودمون بدهکاریم

بنظرم کنکور دادن یه سنی برای خودش داره. هر چقدر بزرگتر بشی مشکلات و درگیری های ذهنیت بیشتر میشه.یه ا ...

خب من کنکور دکتری دارم برای سنم مناسبه 🥲 بدبختی اینجاست که مشکلات و درگیری هم ندارم مجردم دغدغه خاصی ندارم فقط نمیدونم چرا این همه تنبلم و بی خود و بی جهت غمگین و ناراحتم واقعا نمیدونم چمه هیچی واسم هیجان نداره حتی واسه اهدافم تلاش نمیکنم یه مرده متحرکم انگار

خب من کنکور دکتری دارم برای سنم مناسبه 🥲 بدبختی اینجاست که مشکلات و درگیری هم ندارم مجردم دغدغه خاص ...

منم سنی ندارم ومجردم😂بخاطر همون میخوام به یه جایی برسم. مشکلات ودرگیری تو اطرافم نیست. همه چی برام فراهمه. فقط خودم یه مشکلی برای خودم ایجاد کردم

دیگه به منی که خیلی تنبلم درباره تنبل بودن نگو😂

من وقتی ذهنم بریزه همه پلن هامو روی برگه مینویسم. تو هم همینکار رو کن برای همه کارهات برنامه بریز تا ذهنت مرتب بشه. وقتی ذهنت مرتب بشه راحت دنبال کارهات میری. من وقتی برنامه هام به هم  بریزه خودمم کلا بهم میریزم. اگه کارامو درست انجام بدم اتفاقا تلاشم بیشتر میشه برای ادامه دادن. اگه توتستی باشگاه هم برو

منم سنی ندارم ومجردم😂بخاطر همون میخوام به یه جایی برسم. مشکلات ودرگیری تو اطرافم نیست. همه چی برام ...

تو چقدر شبیه منی 🥲 وقتی داشتم پیامتو میخوندم خودمو دیدم. دقیقا خودم دارم واسه خودم مشکل تراشی میکنم. برنامه ریزی هم کردم ولی یا اهمال کاری میکنم کلا انجامش نمیدم یا اینکه موقع انجام دادنش خیلی خسته میشم و حالم بد میشه با اینکه برنامه ریزی خیلی سبکی کردم تا خسته نشم ولی باز نمیتونم

تو چقدر شبیه منی 🥲 وقتی داشتم پیامتو میخوندم خودمو دیدم. دقیقا خودم دارم واسه خودم مشکل تراشی میکنم ...

بهترین برنامه رو مینویسیم ولی اجرا نمیکنیم😂😂تموم عمرمو اینطوری تلف کردم.خستگی یا از مشکل جسمیه که بهتره ازمایش خون بدی تا ویتامینی چیزی تو بدنت کم نباشه مثلا من ویتامینDکم بود. یا مشکل روحی مثل افسردگی ایناس که اونو یا خودت باید حالتو خوب کنی مثل من بزنی و برقصی😂یا بری روانشناسی چیزی که اونم اگه حرفشو گوش نکنی فایده نداره.

و اگه هیچکدوم اینا نبود مشکل از بی ارادگیه. خیلی باید اراده قوی داست. و اینم بگم ورزش خیلی خیلی خوبه. ما حتی استاد ریاضیمون توصیه به ورزش کرد.خیلی روی آدم تاثیر میزاره. من فک میکنم کارایی که علاقه داری در کنار درس خوندن انجام بدی حالت خیلی خوب میشه. برنامه ما اینقدر سنگین شده که حتی نمیتونیم حالمون هم خوب کنیم💔

بهترین برنامه رو مینویسیم ولی اجرا نمیکنیم😂😂تموم عمرمو اینطوری تلف کردم.خستگی یا از مشکل جسمیه که ...

آزمایش دادم همه چیم اوکی بود افسردگی رو نمیدونم علائمش رو دارم ولی دلیلش برام مبهمه 😅 بی ارادگی و بی انگیزگی رو به شدت دارم. رقص هم که میکنم ولی خوشی زودگذره خیلی زود تموم میشه. ورزش و پیاده روی رو هم امتحان کردم جز خستگی و کوفتگی چیز خاصی برام نداشت 

آزمایش دادم همه چیم اوکی بود افسردگی رو نمیدونم علائمش رو دارم ولی دلیلش برام مبهمه 😅 بی ارادگی و ب ...

ورزش چون اولهاش خستگی میاره بعد عادت میکنی ولی خوبه قول میدم اگه ادامه بدی رو زندگیت تاثیر بزاره.افسردگی هم از بی ارادگی میاد. الان منی که نخونم صندلیمو یه نفر دیگه تو دانشگاه میگیره. دیگه کسی نمیاد بگه تو حالت بد بود و اینا.

اگه مشکلت جدیه با یه روانشناس صحبت کن شاید حالت خوب شد

آزمایش دادم همه چیم اوکی بود افسردگی رو نمیدونم علائمش رو دارم ولی دلیلش برام مبهمه 😅 بی ارادگی و ب ...

منم همینطور 

حتی رفتم روانپزشک قرص گرفتم فقط یه کوچولو خیلی کم جواب داد بعدش دیگه جواب نداد 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید