2777
2789
عنوان

وضعیت تکامل کودک ده ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 62 پست
خیلیییی توقعت بالا بچت خیلیم سریع بوده پسر من بدون مشکل همه کاراش عقب بود سینه خیز نرفت ۴ ماه نیمگی ...

حرفات بهم قوت قلب داد

من ادمی شدم ک شاید دیگ بمب هم دیگ تکونش نده انقدر روزای فوق سختی رو تحربه کردم

اما نقطه ضعفم دخترمه خیلی حساسم روش

ممنونم ولی ی سری چیزارو یاد نمیگیره خسته شدم افسردگی گرفتم ۸ ماه تمام با این درد مچاله شدم

هر چیزی به وقتش انجام میده. الآنم همه کاراش برای بچه ده ماهه انجام داده. اصلا نگران نباشه خیلی خوب و حتی جلوتر پیش رفته یکی دو ماهه دیگه مستقل هم راه می‌ره انشالله. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفات بهم قوت قلب دادمن ادمی شدم ک شاید دیگ بمب هم دیگ تکونش نده انقدر روزای فوق سختی رو تحربه کردما ...

شاید تنها کسی ک درکت کنه من هستم الان همون پسرم ۷ سالشه من یهو ازز خواب بلند کرد گف خوابم نمیرره و باعث شد بیام تاپیک شما منم دچار وسواس فکری شدم و کاملاااااا درکت میکنم من پسرم تشنج نکرد ولی دکتر تشخیص اشتباه داد و من پسرمو بستری کردم ۵۰ روز بستری شد عفونت ریه گرفت و ....... من وسواس فکری گرفتم پوست سر همرو کندم

هر چیزی به وقتش انجام میده. الآنم همه کاراش برای بچه ده ماهه انجام داده. اصلا نگران نباشه خیلی خوب و ...

درسته از نظر حرکتی هیچ مشکلی نداره

فقط میگم نکنه ذهنش عقب بیوفته خدایی نکرده 

نمیبینه

نمیشنوه 

دستاش نمیشناسه منو نمیشناسه 

اوتیسم 

و ...... از هر مرحله میرفتم مرحده بعد شبا نمیخوابیدم ک تشنج کرد بفهمم حالا پسر من اصلا تشنج نکرده بود تشخیص اشتباه بود ولی من وسواس فکری داشتم

درسته از نظر حرکتی هیچ مشکلی ندارهفقط میگم نکنه ذهنش عقب بیوفته خدایی نکرده

نه بابا هیچی نمیشه. چرا عقب بیفته وقتی بدون مشکل همه چی انجام میده. حساس نباش اون مشکل تشنج تموم شد. دیگه بهش فکر نکن. ماشاالله خوب داره پیش می‌ره هوشش هم خوبه. انشالله تنش سلامت باشه. خدا همه نی نی ها رو حفظ کنه. 

نمیبینهنمیشنوه دستاش نمیشناسه منو نمیشناسه اوتیسم و ...... از هر مرحله میرفتم مرحده بعد شبا نمیخوابی ...

اخ عزیزم الان اینجوریه پسرتون؟

وضعیت فعلیش چطوره؟

الهی بمیرمممممم

سخت ترین درد دنیااااا😭😭

اخ متاسفم خیلیییییییییییی سختهخیلییییییییخدابرا هیچکی نخواد

واقعاااا خدا برای کسی نخواد عزیزم میدونی چارش چیه فقط اینکه بخدا بسپاریش بگو خدایا من ک نمیتونم کاری کنم همه چیز دست تو قادر مطلق و تو مهربون تر از مادری هرچی تو بخوای همونه و من میپذیرم و خودم و دخترم به تو میسپارم تو بهترینارو واسمون رقم بزن و رهاش کن ببین همهههه چیز حل میشه

نه بابا هیچی نمیشه. چرا عقب بیفته وقتی بدون مشکل همه چی انجام میده. حساس نباش اون مشکل تشنج تموم شد. ...

الهی امین

نمیدونی چقدر ب خدا التماس کردم

نمیدونیییییییی چقدر اسمان و زمینشو قسم دادم 

نمیدونی چقدر ب پاش افتادم ک نعمت سلامتی رواز دخترم نگیره نمیدونی من نازک تر از مو شد وجودم روانم سلامتیم

اخ عزیزم الان اینجوریه پسرتون؟وضعیت فعلیش چطوره؟الهی بمیرممممممسخت ترین درد دنیااااا😭😭

ن بابا الان سالم سالم میره مدرسه باهوش خوشگل شیطون دیونم کرده از بس شیطونه😂

الهی امیننمیدونی چقدر ب خدا التماس کردمنمیدونیییییییی چقدر اسمان و زمینشو قسم دادم نمیدونی چقدر ب پا ...

خدا رو شکر خدا هم دعاهات رو شنید عزیزم و الان دخترت کنارت صحیح و سالم هست. میفهمم حتی یه خار به پای بچه بره پدر و مادر نمی تونن تحمل کنند. منم بچم زردیش تا چهل روز بود اونم با زردی بالا۱۴ بود. زردیش رفع شد دو ماهه بود که دوبار بستری شد. هر کدوم شش روز. روزای سختی بود اما خدا رو شکر به خیر گذشت. 

تا بچه بزرگ بشه ما مامانا آب میشیم.