2777
2789
عنوان

وضعیت تکامل کودک ده ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 62 پست
خدا حفظ کنه بچه تو درست میگی عزیزمولی شرایط من خیلیییی دردناکه فک کن نوزاد دوماهه اولین بچه م تو بغل ...

کاملا درکت میکنم پسر منم بدو تولد رودش عصب نداشت دو بار رفت اتاق عمل بچه یه ذره بود تازه مشکل انعقاد خونم داره اصلا یه وضعی😅منم بدجور افسردگی گرفتم همیشه نگران بودم کافی بود مدفوعش یه ذره عقب بیفته روانی میشدم 

ولی نگاه کن تنها راهی که داری اینه که بچت بسپری به خدا و باعشق و مهربونی زندگیتو ببری جلو 

من همش به خودم میگم هیچ کس از این دنیا خبر نداره اگه من نگران فردای پسرمم و دارم امروزشو با نگرانی و افسردگی خودم تلخ میکنم اصلا شاید فردایی من مرده باشم نباشم اصلن باید آینده رو بسپریم به خدا و قوی ادامه بدیم و کم نیاریم

کاملا درکت میکنم پسر منم بدو تولد رودش عصب نداشت دو بار رفت اتاق عمل بچه یه ذره بود تازه مشکل انعقاد ...

درسته عزیزم 

خدا خیلی درحق دخترم بزرگی کرد همیشه شکرگذارم

ایشالا ک بچه تون تنش سلامت باشه همیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته عزیزم خدا خیلی درحق دخترم بزرگی کرد همیشه شکرگذارمایشالا ک بچه تون تنش سلامت باشه همیشه

امیدوارم شکرگذاریتون با شادی هرچی بیشتر نسبت به خودتون و خانواده‌تون  به خدا نشون بدین

خدا همه ی بچه هارو حفظ کنه❤️