2777
2789
عنوان

وضعیت تکامل کودک ده ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونش برم از طرف من ببوسشالهی ک همیشه تنش سالم باشه

خدانکنه الهی خیر دخترتو ببینی بزرگ شدن و مدرسه رفتنش 

از من میشنوی بپذیر شرایطتشو و بخدا بگو هرچیییی تو بگی همون میشه و خیر واسم اگر چیزی دیدی نترس و بخدا بسپار رد میشه واست من بهت قووول شرف میدم

خدانکنه الهی خیر دخترتو ببینی بزرگ شدن و مدرسه رفتنش از من میشنوی بپذیر شرایطتشو و بخدا بگو هرچیییی ...

اره پذیرفتم و توکل کردم باور کن

ولی سر کنترل تشنج و دیدن اون صحنه ها خیلی شکنجه روانی شدم

الانم میگم همش مراقب باشم عقب نمونه

ی ترس ابدی افتاده ب جونم 

البته افسردگی‌ووسواس فکری هم هست

خدانکنه الهی خیر دخترتو ببینی بزرگ شدن و مدرسه رفتنش از من میشنوی بپذیر شرایطتشو و بخدا بگو هرچیییی ...

و از طرفی شوهرم برام مرده و طلاق عاطفی گرفتیم

فقط بخاطر اینکه بابای دخترمه و و دخترم دوسش داره باهاش موندم 

درد تنهایی وقتی ک متاهلی سخته واقعا اونم سخته

اره پذیرفتم و توکل کردم باور کنولی سر کنترل تشنج و دیدن اون صحنه ها خیلی شکنجه روانی شدمالانم میگم ه ...

عزیزم بخدا بگو اگر تو دوست داری عقب ببمونه باشه من میپذیرم و واقعا بپذیر ولی تا اونجای ک میتونی تلاشتو بکن مثلا دس دسی با عشق یادش بده ن اینکه وای الان عقب نیوفته بابای با عشق یادش بده ک بعد خودت کیفشو بکنی مثلا توپ بده با بازی و لذت باشه ن اینکه واچرا یاد نمیگیره و خودتو بپه رو اذیت کنی بزار هر وقت دل خود بچه خواست توپ بده واست تایمش اصلاااااا مهم نباشه 

درسته صحنه های بدی دیدی ولی بدون اونا میخواسته تورو بزرگ کنه روحتو بزرگ کن تورو ی مادر قوی کن بگو خدایا شکرت اون روزا تموم شد و من و دخترم پیروز اومدیم بیرون

و از طرفی شوهرم برام مرده و طلاق عاطفی گرفتیمفقط بخاطر اینکه بابای دخترمه و و دخترم دوسش داره باهاش ...

من الان ۷ سال از اون داستان میگذره هنوزززز شوهرم میگه تو مقصری تو بپرو بردی بیمارستان تو مریضش کردی ولی یبار منو نبرد دکتر یبار نگف عزیزم اخه تو چته بچه سالمه هی عیب میزاری روش من مثل ی تکه چوب تنها وسط ی اوقانوس بودم ک هر موج من مینداخت ی گوشه و من میخواسم بچمو نجات بدم ولی میدونی چی فهمیدم اینکه من هیچکارم من نمیتونم کاری واسه بچم بکنم همش دست اون بالا بالایس اون بخواد میشه نخوادم نمیشه ولی شانس ادما اینکه اون بالایه خوبشو میخواد بهترینشو میخواد

عزیزم بخدا بگو اگر تو دوست داری عقب ببمونه باشه من میپذیرم و واقعا بپذیر ولی تا اونجای ک میتونی تلاش ...

خیلیییییی سخته خیلی روحیه م هنوزم پر از زخمه بعضی وقتا نمیتونم ولی بازم تلاشمو میکنم

خیلیییییی سخته خیلی روحیه م هنوزم پر از زخمه بعضی وقتا نمیتونم ولی بازم تلاشمو میکنم

اینکه بهت گفتم تنها راه نجاتتو 

پذیرش و توکل اول شرایط بپذیر و بعد توکل کن چون هیچچچچ چیز دست تو نیس و نمیتونی تعغییر بدی

چرا رابطه ت با شوهرت خوب نیست؟

همه چی با تشنج دخترم از بین رفت و ذات خودش رو نشون داد 

با وجود تشنج دخترم اونم همزمان خیلییییییی عذابم داد 

تنهام گذاشت تو اون روزای سخت

توی کلبه ی وحشت منو رها کرد 

همه چی با تشنج دخترم از بین رفت و ذات خودش رو نشون داد با وجود تشنج دخترم اونم همزمان خیلییییییی عذا ...

چرا مردا اینجوری میکنن وقتی بچه میاد؟ شوهر منم خیلی عذابم داد. خیلی زیاد. دیگه هیچ حسی بهش ندارم.

چرا مردا اینجوری میکنن وقتی بچه میاد؟ شوهر منم خیلی عذابم داد. خیلی زیاد. دیگه هیچ حسی بهش ندارم.

چون نمیتونن مث مادر قلبشون سفید و اسمانی باشه

اونا همچنان مث ی انسان معمولی و بی جدان باقی میمونن

پس چرا دس دسی یاد نمیگیره چیزایی ک بچه های دیگ میکنن روانجام نمیده

نگران نباش  عزیزم دختر منم 10 ماهشه و همینجوریه عادیه یه مدت هم دست دسی میکرد الان نمیکنه مگه چی بشه که خودش بخواد انجامش بده بچه ها از این سن بازیگوشی شون شروع میشه و بخاطر همینم هست هیچ مشکلی نداره