2777
2789
عنوان

اگه همسرتون بشینه کشتی کج خانما رو نگاه کنه یا تنیس اونور آبیا رو

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 72 پست

من همیشه تو سایت تو اینجور تاپیک ها برام کامنت روشن فکرانیه نی نی سایتیا جالب که نهههه اصلاااا مشکلی نداریم بعد این تاپیکای حساس بازی در میارن نمیدونم پس از کی !!!!! بله عزیزم اکثر خانما که تظاهر میکنن الان نهههه مشکلی نداریم ببینن همسرشون داره برنامه ای نگاه میکنه که اندام خانم مشخص ناراحت میشن به نظرم بهش بگ خوشت نمیاد که دیگه نگاه نکنه و تامام

خواهر من نگاه کنه از تو تلویزون ک خورده نمیشع طرف یا بتونه پیداش کنه یک تفریحه ک من از اول زندگیم با ...

عزیزم امشبم مسابقه شناداشت نشون میداد

بعدقرار بود بریم بیرون تااین دخترا رو دید بالباس شنا توآبن گفت حالانمیریم

گفتم تو نیاپس. گفت یاش نشست این لختی ها رو‌نگته۲

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه تو سایت تو اینجور تاپیک ها برام کامنت روشن فکرانیه نی نی سایتیا جالب که نهههه اصلاااا مشکلی ...

عزیزم تازه دیشب نشسته بود شنا نگاه میکرد شنای دخترا

ماقبلش قرار بود بریم بیرون تااین مسابقه شروع شد نشست بادقت تمام نگاه کردن

بهش میگم پس اماده نمیشی میگه نه بذار بعد میریم

منم حرصم گرفت خودم پاشدم اماده شدم زدم بیرون

بعد بااکراه میگه خب میذاشتی اینو میددیم بعد حاضرمیشدم بزور تی وی راخاموش کرد اومددنبالم

تازه قبلش صدام میزد بیا بیابشین اینجا و یک لحظه از تی وی چشم برنمیداشت

شیطونه می‌گفت از پشت بزنم تو سرش

منم مشینم کنارش نگاه میکنم من بیشترمسابقات خارجیوبخاطرتماشاگرامیبینم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه بابا بیخیال ارزش نداره

عزیزم دیشبم مسابقه شنا دخترابود

ما قبلش قرار بود بریم‌بیرون تااین مسابقه شروع شد نشست پای تی وی

گفتم پس آماده نمیشی گفت حالابعد

منم با حرص اماده شدم خودم

اونم بااکراه میگه حالامیذاشتی اینو میدیدم بعد می‌رفتیم 

تازه من درحال اماده شدن بودم هی میگفت بیا بیا بشین 

و یک لحظه از صفحه چشم برنمیداشت

شیطونه می‌گفت از پشت یکی بزنم تو سرش😤

منم مشینم کنارش نگاه میکنم من بیشترمسابقات خارجیوبخاطرتماشاگرامیبینم

ینی این حرکت دیشبشم که الان نوشتم مسابقه ی شنا طبیعی بود بازم؟؟

عزیزم امشبم مسابقه شناداشت نشون میدادبعدقرار بود بریم بیرون تااین دخترا رو دید بالباس شنا توآبن گفت ...

عزیزم اگه آدم منطقی هست باهاش صحبت کن و بگو دوست نداری نگاه کنه  من حس خوبی نمیگیرم

بله درسته شاید هر کدام از ما هم باشیم ناراحت بشیم وقتی تکرار بشه و فقط یک حس زنانه هست 

ولی اونم ذات مردونه اش هست توجه به این مسایل طبیعیه 

اگر هم حسش جدی باشه خودش اذیت میشه 

شما هم در مرحله اول بی اعتنایی به این موضوع کن زوم کنی بدتر میشه زندگی تو تشویش نکن 

عزیزم اگه آدم منطقی هست باهاش صحبت کن و بگو دوست نداری نگاه کنه من حس خوبی نمیگیرم

منطقیه اما نمیخوام خودمو کوچیک کنم که ضعف دارم نگاه کنه

دوس دارم خود خرش جمع کنه خودشو

بله درسته شاید هر کدام از ما هم باشیم ناراحت بشیم وقتی تکرار بشه و فقط یک حس زنانه هست ولی اونم ذات ...

بله چقددقشنگ گفتید

زندگیم خگپراز تشویشه 

جدیدا واقعا اخلاق ندارم

خیلی اززندگی خستش کردم از بعد بچه دار شدنمون

ینی این حرکت دیشبشم که الان نوشتم مسابقه ی شنا طبیعی بود بازم؟؟

نه دگه اینجوری بشه دعواراه میفته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بله درسته شاید هر کدام از ما هم باشیم ناراحت بشیم وقتی تکرار بشه و فقط یک حس زنانه هست ولی اونم ذات ...

تجربه چنین چیزی داشتی شما؟؟ چند سالتونه و چطور برخورد کردی عزیزم؟؟