2777
2789

سلام شیرازیای مهربون بیاین بگین رسمتون برای ازدواج و عروسی هدایا و جشناتون چه جوریه؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ننه میخوام عروس بیاریم😍

به به 

از کدوم شهرید؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

جهاز با دختره. فرش و تلویزیون با پسر

هزینه مراسم نامزدی با دختره

مراسم عروسی با پسر

فردای عروسی پاتختیه. 

یه روزم هست که جهیزیه عروس رو به معرض نمایش میذارن

با اینکه هر دومون شیرازی هستیم ولی خوب چون مخالف بودن هیچی رسم نداشتن 😐

خانواده ها؟؟!

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

برای مهریه ما رسم به خصوصی ندارم 

مراسم هم ما یه جشن نامزدی داریم یه جشن عقد یه جشن عروسی ، قبل عروسی هم جشن جهاز داریم😂 و اینکه برای عید نوروزم جشن داریم که خانواده داماد عیدی میبرن یه سالم خانواده عروس 

بعضیا حنابندون هم دارن که اکثرا اصالتا شیرازی نیستن معمولا قشقایی یا لر هستن 

جهزیه هم ما معمولا همه چیز با دختره به جز وسایل صوتی تصویری 

🦋

جهیزیه وسایل بزرگ با داماد(سرویس خواب ،مبل ،فرش)بقیه هر چی موند با دختر 

عقدو بله برون  که با دختره 

عروسی با پسر 

حنا بندان که نمی‌دونم دقیقا با کیه 

پاتختی و اینا هم نمی‌دونم چون خیلی وقته اصلا عروسی نرفتیم 

تو بچگی میرفتم یادم نیست 

خرید لباس عروس و داماد  عقد و عروسی و چمدون با طرف مقابل هست یعنی دختر واسه پسر میگیره و پسر هم واسه دختر 

قدیما وقتی میرفتن خرید میکردن همه رو دعوت میکردن خریداری عروس و داماد نشون میدادن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_1w7z.jpg

جهاز کامل صفر تا صد با عروس 

داماد پای سفره عقد سرویس طلا و ساعت به عروس میده

عروس به داماد زنجیر و دستبند و انگشتر طلا و ساعت به داماد میده

خونه با داماد

عروسی با داماد

حنابندان و نامزدی و عقد و پاتختی با عروس

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

جهاز کامل صفر تا صد با عروس داماد پای سفره عقد سرویس طلا و ساعت به عروس میدهعروس به داماد زنجیر و د ...

این برای شیرازیای اصل هست ؟چون بعضیا گفتن وسایل سنگین با داماده

الا بذکر الله تطمئن القلوب
این برای شیرازیای اصل هست ؟چون بعضیا گفتن وسایل سنگین با داماده

این رسم ما هست دیگه خود شیرازیا هم رسماشون باهم متفاوته

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره