خانما دیروز بچم کمی بدنش گرم بود الان بیشتر شده از صبح هیچی نخورده یکمم که بهش دادم آورد بالا تو رو خدا بگین شما دیدین اینجور چیزی تو یه تاپیک خوندم نوشته بود قاروق بچه رو باید گرفت راسته؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی بچه تب میکنه و میاره بالا نمیشه بهش شربت داد چون تاثیر نمیذاره.اکه شربت خیلی وقت باشه که درب ش باز شده باشه هم کم اثر میشه .شما باید شیاف استامیفن ۱۲۵ واسش با احتیاط و خونسردی بذاری تا و دکتر ببری .
یموقع تشنج نکنه
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
دختر من ۹ماهشه. دیروزم بالا آورد .بدنشم گرمه. تب نداره. دندون میخواد دربیاره به خاطر همین. غذای سنگینم داده بودم بالا آورد. بعضی وقتا خودش آروغ نمیزنه من ماساژش میدم تا بتونه آروغ بزنه. تبش رو اندازه بگیر ببین چنده.شاید تب نداره فقط بدنش گرمه.