میگم فردا کلاسا رو از کجا بپرسم؟؟ نمیدونم کجا برم🙂 کارت دانشجویی رفتم سایت نداد بعد میگن باید از خود دانشگاه بگیری
راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگیهای خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربههای بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم🌎.
متوجهم این داستانای دانشگاه و کنکور چقد میتونه رو مخ باشه خودمم سال هاست درگیرشم عزیز ، ولی فقط لذت ...
اخه رفیق خیلی سخته بعد از عذاب کنکور فکر نمیگردم دوباره این اتفاق بیفته🥲ولی مهندسی کامپیوتر خیلی دوست داشتم هرچی هست حکمت خداست ولی واقعا تلاشمو کردم نشد
راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگیهای خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربههای بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم🌎.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه رفیق خیلی سخته بعد از عذاب کنکور فکر نمیگردم دوباره این اتفاق بیفته🥲ولی مهندسی کامپیوتر خیلی دو ...
حکمت که آره ولی خوب صد ساله که نیستی ، بری ببینی مهر کامپیوتر به دلته خوب شاید بعدا دوباره امتحان بکنی کنکورو ....هیچی قابل پیش بینی نیست به نظرم . ولی حالا یکی دو ترم برو با علاقه درس بخون ببین بهد از یک سال چه حسی داری عزیز
حکمت که آره ولی خوب صد ساله که نیستی ، بری ببینی مهر کامپیوتر به دلته خوب شاید بعدا دوباره امتحان بک ...
اخه من میگم کنار دانشگاه کنکور بدم یکی میگه کامپیوتر کلن ریاضیه اخه منم ریاضی واقعا ضعیفه خیلی اذیتم کرد کنکور خودم بعد یکی میگه نه ریاضی خوبه.
من به حرف بقیه کار ندارم راست میگی باید برم تجربه کنم کسی نمیاد درست و حسابی راهنمایی کنی
اخه من میگم کنار دانشگاه کنکور بدم یکی میگه کامپیوتر کلن ریاضیه اخه منم ریاضی واقعا ضعیفه خیلی اذیتم ...
بببین کلا داستان کنکور رو با دانشگاه اشتباه نگیر . ریاضی دانشگاه و کنکور خیای متفاوته . الان بچه های رشته شیمی که میرن میگن که با شیمی کنکور هزار درجه فرق داره . آره عزیز کسی نمیتونه راهنمایی خوبی بکنه باید بری خودت تجربه بکنی . خلاصه تصمیم هر چی بشه یکی دو ترم داستان های خوبی قراره تجربه کنی 🩷