2777
2789
عنوان

تب نوزاد نه ماهه به خاطر خدا مامانا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 36 پست
شما بعد چی کار کردید برای نی نی تون غذا بهش دادید

فردا بهش میدم. استامینوفن الکی به بچه نده.هر وقت مطمئن شدی تب داره اون وقت بهش بده ولی زیر نظر پزشک .استامینوفن ضرر داره. سعی کن زیاد رفت وآمد نداشته باشی مخصوصا باکسی که مریض هستش. بچه که غذا خور میشه و میخواد دندون دربیاره خودش به اندازه کافی هم وزنش کم میشه هم ضعیف میشه.

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر خوبه. من ۲ روز بهش غذا ندادم. بدنش احساس میکنم گرم هست ولی تب نداره

خداروشکر منم دوروزه ندادم اینم بدنش گرمه ولی خیلی بی قراری میکنه خیلییی خیلیی میترسم به نظرتون خدای ناکرده آنفولانزا نباشه

خداروشکر منم دوروزه ندادم اینم بدنش گرمه ولی خیلی بی قراری میکنه خیلییی خیلیی میترسم به نظرتون خدای ...

مگه عطسه و سرفه هم داره؟ اگه شک داری حتما ببرش دکتر. فوقش یه ویزیت میشه خیال خودتم راحت میشه. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه