2777
2789
عنوان

فردا روز اول دانشگاهه استرس دارم

600 بازدید | 39 پست

میگم فردا کلاسا رو از کجا بپرسم؟؟ نمیدونم کجا برم🙂 کارت دانشجویی رفتم سایت نداد بعد میگن باید از خود دانشگاه بگیری

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

آزادی؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزادی؟

اره ازادم

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

رشته ات چیه ترم اولی دیگه؟

علوم تربیتی

اره

اصلا استرس نداشته باشه

میری اونجا دانشکده ات رو میپرسی و پیدا میکنی اونجاهم معمولا تو بُرد برنامه هر ورودی رو زدن اگرم نبود از اموزش دانشکدت سوال کن

کارت دانشجوییم بله از دانشگاه باید بگیری

پس چرا من. هیچ حسی نداشتم شریف نمیری که ریلکس کن

😐😐😐چرا بهت برخورد؟ تو ریلکس کن

اره ازادم

خب پس 4 سال پوستت کندست🤦‍♀️🤣

پایین دانشکده تو برد اعلانات اسم استادتو ببین کنارش هم عدد کلاس

رشتت چیه؟ 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

از بچه های دانشگاه بپرس همون وارد دانشگاه ک شدیراهنماییت میکنن کلاست کجاست

استرسم نداشته باش فردا ک بری متوجه میشی الکی استرس داشتی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها ،ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند