2777
2789
عنوان

واژینیسموس😞🥲

596 بازدید | 27 پست

سلام خانما ۴  ماهه ازدواج کردم هنوز نتونستیم یه رابطه درس حسابی داشته باشیم متاسفانه یهو میترسم خودمو جم میکنم سفت میکنم و مانع همسرم میشم همسرم دگ خیلی خسته شده از این وضعیت دکتر رفتم ژل و پماد بی حسی از این چیزا داد ولی بازم بی فایدس کسی تا حالا این مشکلو داشته چجوری درمانش کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من دوساله هنوزززز نتونستم دکتر رفتم فایده نداشت با اینکه بچه دارم اما موقع رابطهه از بس درد دارم اصلاهیچی نمیفهمم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

پیش روانشناس برو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ذهنتو ازاد کن🤦‍♀️من به شوهرم گفتم کاری به من نداشته باش من میترسم کار خودتو بکن دردم نداشت فقط از ترس جیق بلنددد کشیدم حس کردم دارم میمیرم فقطط ترس لوبریکانت و زایلاپی هم زدم البته فقط میخواستم ذهنم به خودش بیاد که اینا بی حسش میکنن

بعد اولین دخولم تا ی ۲ هفته ای نمیتونستم بازم میترسیدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی بد بود تا یه روز گفتم امروز هرطور شدهه باید انجامش بدم وقتی ذهنمو اروم کردم فقط تو ذهنم میگفنم چیزی نیست درد نداره تونستم 

منم داشتم هنوزم گاهی هست

استرس خودت و شوهرت خیلی مهمه‌ بهش بگو بیخیال باشیم شد شد نشد دفعه بعد.

اگر چندبار دیگه نشد باید بری تراپی.

من یکسال طول کشید تا حل شد

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
منم داشتم هنوزم گاهی هستاسترس خودت و شوهرت خیلی مهمه‌ بهش بگو بیخیال باشیم شد شد نشد دفعه بعد.اگر چن ...

ی سال خیلی زیاده شوهرم خیلی داره اذیت میشه شما چجوری درمانش کردین؟

ذهنتو ازاد کن🤦‍♀️من به شوهرم گفتم کاری به من نداشته باش من میترسم کار خودتو بکن دردم نداشت فقط از ت ...

من هنوز ک هنوزه بعد از ۳ماه اول دخول یهو استرس ترس میگریم🤦‍♀️😐ولی بیخیالش میشم