ببین کلا این واژینیسموس دست خود آدم نیست ناخودآگاه اتفاق میوفته ینی ناخودآگاه میترسی و بدنت خودبخود منقبض میشه همین... همسرت خیلی میتونه کمکت کنه با تحریک ناز نوازش و.. اگه احساس میکنی خیلی منقبضه چند دفعه اول فقط معاشقه داشته باشید و بعد از انگشت کمک بگیرید و تعداد انگشتارو روزای دیگه زیاد کنید
بعد که دیگه حس کردی مثل بار اول درد نداره و بهتر شدی
تایمی رو انتخاب میکنی که حالت خوب بود امادگی روانی و جسمی داشتی، همسرت باید همراهیت کنه کارهایی رو انجام بده که تحریک بشی
آدم با آدم متفاوته اگه میخوای قربون صدقت بره بهش بگو کار خاصی باید انجام بده بهش بگو، خلاصه به هر روشی که بلدید باید کامل تحریک بشی و امادگی پیدا کنی
، دیگه اونموقع میفهمی که الان امادگیشو داری یا نه
بعدم که از روان کننده حتما استفاده کن
من خودم اون تایم با اینکه کاملا تحریک شده بودم ولی بازم منقبض میشد، نسبت به قبل کمتر ولی بازم بود
ب ذهنم رسید ناخوداگاهم رو گول بزنم شروع کردم زیرلب اهنگ خوندن و خلاصه حواسمو پرت کردم، بعد از همسرم خواستم قربون صدقم بره باهام حرف بزنه، بعد مثلا شروع کردیم گفتن از اینکه اسم بچه هامونو چی بذاریم، اینجوری ناخوداگاه رو حواسشو پرت کردیم و خودبخود انقباض از بین رفت، واسه همین میگم همسرتون خیلی میتونن کمک کنن اگه صبوری و همکاری ب خرج بده
درکل هم ازچیزی نترسید ترستون رو هم باید کنترل کنید هم بهش فکر نکنید حواستونو پرت کنید