2777
2789

سلام عزیزا دومین تاپیکم

هرچی میگم هر حرفی میزنم پارتنرم فقط میگه دورت بگردم فداتشم قربونت برم همینننن حرف میزنم چیزی میگم فقط یکی از این سه تا رو می‌فرسته 😐😂

چی کار کنم؟

بخدا راضیم خداروشکر ولی آخه همش اینا خب حرفی بزن یه چیزی بگو

تصمیم گرفتم دیگه پیام نفرستم سکوت کنم

خوشخالم از سردی دراومده خداروشکررررررر ولی آخه همش این سه تا 😂

امروز برای دومین بعد از مدتها ماه ها بهم گفت دوستت دارم🥲♥️

خدا واقعا صداهامو شنید گریه هامو دیدددد به جون خودم کامل داره درست میشه خدا بهترین رفیقمه برام درستش کرده مطمئنم😍 هم خوشحالم هم کلی سوال دارم

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو چند سالتونه؟

من ۲۰ آقا دقیق بخوام بگم ۳۴

همش بهم میگه بچه جوجو یا دختر کوچولوی منی بچه منی ساده ای از این حرفا میزنه یه بار بهم گفت نی نی😐😂 واقعا نمی‌دونم خوشحال باشم یا گریه کنم

ببین من شوهرم ابراز کلامی ضعیفی داشت بعد من اون اوایل بهش میگفتم بهت تکلیف میدم برو تا آخر هفته انجام بده ازت میپرسم😂😂 هم شوخی خنده بود هم اینجوری خواستمو میگفتم بهس میگفتم ۵ تا جمله عاشقانه آماده میکنی بهم میگی هرکدوم هم متفاوت بعد میگفت برو بابا مسخره و... بعد دیگه کم کم محض خنده انجام می‌داد دیدم چقدر تو بیانش داره تاثیر میذاره یک جوری شده بود بهم میگفت خب تکلیف این هفتم چیه؟😂😂😂 خلاصه همینجوری راه افتاد🤭🤭

ببین من شوهرم ابراز کلامی ضعیفی داشت بعد من اون اوایل بهش میگفتم بهت تکلیف میدم برو تا آخر هفته انجا ...

الهی همیشهههه خوشبخت باشین این کلا تو پیام و چت کردن ی بار آرزو تو دلم مونده حسااابی چت کنیم حرفی بزنیم ولی نه شاید در روز ۲_۳ تا پیام کلا اینطوریه 

😍❤️ مبارکه پسولی خوشیاتو جار نزن عزیرم ممکنه چشم بخوری

خیلی ممنونم قشنگم توروخدا از ته دل و قلبت برام دعا کن خدا پشت و پناهت باشه

الهی همیشهههه خوشبخت باشین این کلا تو پیام و چت کردن ی بار آرزو تو دلم مونده حسااابی چت کنیم حرفی بز ...

ممنون عزیزم همچنین شما

الان دیدم اختلاف ینی خم تقریبا زیاد دارید این بی تاثیر نیست بعدم دیگه تفاوت آدم هارو با بقیه باید پذیرفت