2777
2789
عنوان

بچه ها راجب پیشدبستانی من پرسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 37 پست
نمیخوام امسال که پنج سال و پنج ماهس بره ولی بعضیا میگن واااای چرا ننوشتی عقققب میفته

نه عقب نمیفته من همین دخترم رو برای اینکه بیکار نباشه یک کلاس خلاقیت یک ساعت و دو روز در هفته ثبت نام کردم بجای پیش یک 

جایی هم ثبت نام کردم که کنارش پارک بود بعد از کلاس می‌بردمش بچه رو پارک 

هم میخواستم ببینه فضای بیرون از خونه هم قانون داره چون زیادی نترس بود همش دنبالش بودم که خرابکاری نکنه و فکر نکنه فقط مامان هست که میگه خرابکاری نکن ...هم خاطره خوبی شده براش 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خیلی زیاد من بااگاهی اینکارو انجام دادم هیچوقت دیر نمیشه خیالت راحت به حرفهای که میگن عقب میوفته ...

ممنونم چه عجب یکی اومد و نگفت وااااای در حقش ظلم کردی ممنونم . یه بچه داری شما؟

ممنونم چه عجب یکی اومد و نگفت وااااای در حقش ظلم کردی ممنونم . یه بچه داری شما؟

اره بابا به حرفهای کسایی که چارچوبشون برای بچه بزرگ کردن فقط درس اهمیت نده چارچوب شکنی کن بزار امسال بزرگتر بشه سال بعد خودش مشتاقه مدرسه میشه مثل دخترم 

بله دو پسر ۱۵ ساله دوقلو دارم کلاس ۹ هستند

منم همین کارو کردم.البته پسر من از دختر شما ۳ ماه بزرگتره.

ببینید الان پسر شما چند سالشه و اینکه میشه توضیح بدیر که مشکلی واسش پیش نیومد ک یسال دیرتر رفت از لحاظ قانونی؟

ببینید الان پسر شما چند سالشه و اینکه میشه توضیح بدیر که مشکلی واسش پیش نیومد ک یسال دیرتر رفت از لح ...

عزیزم پسر من الان در اصل باید کلاس اول باشه. ولی من پیش دبستانی ثبت نام کردم. ۶ سالش تمام. برای کلاس اول نه مشکلی پیش نمیاد. رفتم آموزش و پرورش صحبت کردم گفتن پدر و مادر حق اینو دارن که فرزندشون حالا به هر دلیلی یک سال دیرتر بفرستن کلاس اول