که اگه الان بچه های نیمه اول ۹۸ نرن چی میشه گفتن عیبی نداره میشه سال بعد برن پیش ۲ و سال بعدش کلاس اول، ؟ پس چرا بعضی نی نی ساستی ها میگن نه قبول نمیکنن باید برن اول
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببینید من اینجوری که نظر خودمه میخوام دخترم توی شش سال و پنج ماه بره پیش دبستانی و توی هفت سال و پنج ...
اسی اصلا اشکالی نداره همین کار رو انجام بده هیچ جای گیر نمیدن و مهم نیست من دخترم امسال باید میرفت کلاس اول ولی تازه گذاشتمش پیش 2 نیمه اولی فروردینی ۹۷ بود ولی دیر گذاشتمش به مدیر مهدشونم گفتم گفت اشکالی نداره برای خودت مهم نباشه دیر بره جای کاری ندارند
نمیخوام امسال که پنج سال و پنج ماهس بره ولی بعضیا میگن واااای چرا ننوشتی عقققب میفته
بنظر منم عقب میفته.من خودم نیمه دوم بودم،ویکسال عقب افتادم،تاثیرش هم زمان دانشگاه مشخص میشه ودوران کاریابی.که سنت از بقیه بیشتره.مخصوصا که بخوای پشت کنکور بمونی یا پزشکی که هفت ساله بخونی