2777
2789
عنوان

برای مهمانداری ماهان پذیرفته شدم وای خدا استرس دارم زبانم اکی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 32 پست
من دیروز تو پرواز بودم یعنی خدا شاهده به خودم گفتم آدم باید مغز خر بخوره بشه مهماندار آخه هر روز با ...

من احتیاج به کار دارم شرایط خانوادگی اکی ندارم پس برام دیگه فرقی نمیکنه🙂

الان سرکاری؟؟خوب تو اون‌دوره بعدی ک کلاس میری مگ یاد نمیگیری زبان رو؟

نه من سرکارش نرفتم پارتی داشتم مادرم چون علاقه داشتم گذاشت درسش خوندم ولی سرکارش ترسید گفت نرو 

ببین زبان دانشگاه که داشتیم و کلاس ها خوب درس نمیدادن شما معلم خصوصی بگیر یا مکالمه زبان برو حرفه ای بتونی صحبت کنی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی از هیچی خبر نداری چرت و‌پرت نگو من استعدادشو دارم همه شرایطشم دارم ققط زبانم زیاد فول نیستو به ...

همین که زبانت خوب نیست یعنی مناسب این شغل نبودی و حق اونی رو خوردی که هم زبانش فول بوده هم باقی شرایط رو داشته ..

در مورد حسادت هم بهت بگم عزیزم اگر تو این تاپیک فقط یک نفر دلسوزت باشه اونم منم، چون فردا روز معلوم نیس به جبران این کارت کجای زندگیت حقت خورده بشه و از دماغت بیاد این پارتی بازی ...

نه من سرکارش نرفتم پارتی داشتم مادرم چون علاقه داشتم گذاشت درسش خوندم ولی سرکارش ترسید گفت نرو ببین ...

ببین عزیزم من به کار خیلی احتیاج دارم 

ممکنه فردا بخاطر زبان ردم کنن؟؟

البته همراهمم ک معرفیم کرده باهام هست

ممکنه بگن توی دوره ای ک میگذرونی زبان یاد بگیر؟؟

همین که زبانت خوب نیست یعنی مناسب این شغل نبودی و حق اونی رو خوردی که هم زبانش فول بوده هم باقی شرای ...

من معلم گرفتم دوماهه و دارم میخونم حرفتون هیچ ربطی نداشت

ببین عزیزم من به کار خیلی احتیاج دارم ممکنه فردا بخاطر زبان ردم کنن؟؟البته همراهمم ک معرفیم کرده باه ...

هرچیزی امتحان داره پارتی شما واس قبول کردن بوده ولی اگه چیزی واس ارائه نداشته باشی ممکنه رد کن به نظرم اینکار میکنن 

حالا ایشالله که قبول بشید عزیزم نگران نباش 

هرچیزی امتحان داره پارتی شما واس قبول کردن بوده ولی اگه چیزی واس ارائه نداشته باشی ممکنه رد کن به نظ ...

خوب عزیزم تو که دوره دیدی میشه بگی برای زبان چی بخونم بیشتر در راجب چی میشه ؟

ممکنه درخواست بدم تلگرام بهم وویس بدی

خوب عزیزم تو که دوره دیدی میشه بگی برای زبان چی بخونم بیشتر در راجب چی میشه ؟ممکنه درخواست بدم تلگرا ...

من زبانم‌ معلم خصوصی گرفته بودم بهم مکالمه یاد میداد 

من میگم سرکارش نرفتم نمیدونم چجوریه چی سوال میپرسن واس استخدامی

میشه معرفی کنی؟؟ ممونم

تو خصوصی شماره شو میذارم براتون ، دوره ی شنیداری داره و دوره های دیگه،  خودم داشتم تا گوش میدادم واقعا خوب بودم ، بعدش تنبلی کردم ولی برا شما واجبه اگه دوره بگیری و به خودت سخت بگیری ، زود نتیجه میگیری

خدا یا شکرت 🌹
من زبانم‌ معلم خصوصی گرفته بودم بهم مکالمه یاد میداد من میگم سرکارش نرفتم نمیدونم چجوریه چی سوال میپ ...

معلم خصوصی گرفتی توی چند وقت مکالمت اکی شد؟؟

منم معلم گرفتم ولی اصلا خوب درس نمیده

معلم خصوصی گرفتی توی چند وقت مکالمت اکی شد؟؟منم معلم گرفتم ولی اصلا خوب درس نمیده

بستگی به خودت داره من تو۶ماه یاد گرفتم و چون مسافرت خارج از کشور تفریح برم لازمم میشه

چون نمیدونم‌تا چند وقت یاد میگیری معلم خوب پیدا کردن خیلی سخته