2777
2789
عنوان

بچه ها راجب پیشدبستانی من پرسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 37 پست
ببینید من اینجوری که نظر خودمه میخوام دخترم توی شش سال و پنج ماه بره پیش دبستانی و توی هفت سال و پنج ...

اشمالی نداره.میتونید فقط پیش دو بنویسید بعد کلاس اول

پیش اصلا اجباری نیست.اما رفتنش بهتر از نرفتنشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام امسال که پنج سال و پنج ماهس بره ولی بعضیا میگن واااای چرا ننوشتی عقققب میفته

دخبر منم ۵سال و چند ماهه 

نیمه اول ۹۸

منم خیلی شک داشتم برا نوشتنش

مخصوصا نه دخترم خجالتی

ولی گفتم بازم سال دیگه بخام جداش کنم مطمئنم اذیت میکنه

هرچی زودتر جدا بشه و وارد جامعه بشه براخودشم بهتره

انشالله ک هرچی خیره واسه بچه ها همون بشه

ببینید من اینجوری که نظر خودمه میخوام دخترم توی شش سال و پنج ماه بره پیش دبستانی و توی هفت سال و پنج ...

اسی اصلا اشکالی نداره همین کار رو انجام بده هیچ جای  گیر نمیدن و مهم نیست من دخترم امسال باید میرفت کلاس اول ولی تازه گذاشتمش پیش 2  نیمه اولی فروردینی ۹۷ بود ولی دیر گذاشتمش  به مدیر مهدشونم گفتم  گفت اشکالی نداره برای خودت مهم نباشه دیر بره جای کاری ندارند

نمیخوام امسال که پنج سال و پنج ماهس بره ولی بعضیا میگن واااای چرا ننوشتی عقققب میفته

بنظر منم عقب میفته.من خودم نیمه دوم بودم،ویکسال عقب افتادم،تاثیرش هم زمان دانشگاه مشخص میشه ودوران کاریابی.که سنت از بقیه بیشتره.مخصوصا که بخوای پشت کنکور بمونی یا پزشکی که هفت ساله بخونی

پیش یک مهدکودک پیش ۲ پیش دبستانی...من دخترم پنج سال و چند ماهس ولی ننوشتم پیش ۲ میخوام شش سالش بشه ...

پسرمن نیمه دوم ۹۸ بدنیا اومد سال دیگه می‌ره پیش دبستانی سال بعدش هم اول پسر تو نیمه اول باید امسال می‌رفت پیش دبستانی سال دیگه کلاس اول