برات مهم نباشه هدف اون اینکه حال تورو خراب کنه و تو قوی باش و بخند بگو عه؟چه خوب فلانی اینجوریه؟آفرین بهش و هرگز نزار چرندیاتی که بهت میگه توی وجودت نهادینه بشه
شما هم بگو والا مادر شوهر مردم هم عروسشونو مقایسه نمیکنن همون خانمی ک تعریف میکنی ازش مادرش شوهرش مقایسش نمیکنه با دیگران عیبش رو جار نمیزنه مردم مادر شوهر دارن ماهم داریم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
مثلا میگه فلانی مثلا ماشین داره اینجوریه اونجوری سرکار میره
داره تعریف میکنه دیگه حرف میزنه
شما بد برداشت میکنی شاید
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
هیچی چیکار میتونی بکنی...تواناییرهای خودتو با صدای بلند نشون بده...کلا هر کاری میکنی پر صرو صدا انجامش بده تا کم کم هنرهای تورو هم ببینه
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.