2777
2789

مادرشوهر و پدرشوهر  منم همش منو با جاریم مقایسه میکنه حتی اینکه من جای وسایل پخت و پزش و پیدا نمیکنم ولی جاریم از جای همه ی وسایلای مادر شوهرم خبر داره مقایسه میشم 

دیگه نمیگن جاریم سالی چهار بار اونم هر دفعه ده روز شهرستان خونه اوناس ولی من از وقتی ازدواج کردم چون شوهرم مرخصی نداره کلا سه چهار بار رفتم وجودی می‌خوام زیر و بم زندگیشونو یاد بگیرم 

مادرشوهرا همینن،مال من میگه عروس داداشم کارت حقوقش دست شوهرشه،از اون ور به دامادش که معترض شده چرا د ...

وااای چقد خوب بود😄😄😄😄

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا🤣🤣از سر تاپاش تعریف کردماااا تهشم گفتم ی روز اگه جایی دیدیمشون بهتون نشونش میدم ببینین اصلا ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣 خوب حرصشو در آوردیاااا  چقدر بعد تو با در و دیوار غیبت کرده پس😂😂

چشم ها دریچه ی روحن!...

همه اش پیش من از یه عروس میگه که خیلی زیبا خانواده دار پولدار و....و هیچی از داماد که فامیل اینا میشه نخواستن مهریه ام ۱۴سکه،من چند بار چیزی نگفتم ولی این بار آخری صدام دراومد گفتم پس طفلک دامادت چه کلاه گشادی سرش رفته باز مهریه عروسات ۱۱۰تاس مال دخترت ۴۰۰تا،خداروشکر دیگه دهن گشادشو بست،انگار یادشون می‌ره خودشونم دختر دارن

کلا مادرشوهر همینه آنچه برای خودشون میپسندن برای دیگران نمی‌پسندند 

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اره دختر خالشو میگفت

خیلی ناراحت کننده اس این حرفا...نمیدونم واقعا آدما حواسشون نیست این حرفا چقدر بده ...به نظرم یک بار با همسرت وقتی خلوت کردین این دلخوری رو بگو و بگو از طرف خودش و نه از طرف تو با مادرت صحبت کنه که کمتر این حرفارو بزنه...بهش بگه این حرفا روی رابطه ی شما هم اثر میذاره و شیرینی زندگی رو ازتون میگیره بهش بگه اگه خوشبتی و شادی پسرش تو زندگیش براش مهمه به همسرش و زندگی الانش با هر شرایطی که داره احترام بذاره

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

خیلی ناراحت کننده اس این حرفا...نمیدونم واقعا آدما حواسشون نیست این حرفا چقدر بده ...به نظرم یک بار ...

با مادرش منظورم بود

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

دقیقا🤣🤣از سر تاپاش تعریف کردماااا تهشم گفتم ی روز اگه جایی دیدیمشون بهتون نشونش میدم ببینین اصلا ب ...

خدا نکشتت چقد خندیدم😂😂 اونموقع باید خیلی سوسکی ازش عکس میگرفتی یادگاری نگه میداشتی🤣🤣

هیچ وقت تنها نرو پیشش ،وقتی با همسرت میری بشین کنارش ،میاد خونتونم خودتو مشغول کن ،خودش می‌فهمه اشتی ...

خودش از قصد میگه از یه ادمای داغونی تعریف میکنه ک واقعا هیچی نیستن هر بلایی دوست دارن سر پسرشون میارن شوهرمم هیچی نمیگه میگه مادرمه مادرمه خیلی عوضی فکر میکنی زبون نداره ولی ب موقع سلیطه عالم میشه 

خدا نکشتت چقد خندیدم😂😂 اونموقع باید خیلی سوسکی ازش عکس میگرفتی یادگاری نگه میداشتی🤣🤣

🤣🤣🤣عقلم نکشید 

من قبلا خیلی ساده بودم کلی حرف بارم میکرد سکوت میکردم که بی احترامی نشه ی وقت بعد میومدم خونه گریع میکردم ولی الان برام مهم نیس میگم چطور اون ناراحتم گنه من نکنم؟ 

دقت کردم از وقتی جوابشو میدم یا منم برخوردای مث خودش میکنم خیلی محتاط تر شده 

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.
🤣🤣🤣عقلم نکشید من قبلا خیلی ساده بودم کلی حرف بارم میکرد سکوت میکردم که بی احترامی نشه ی وقت بعد م ...

پشت مادرشه کلا میگه بزار بگه تو ناراحت نشو ولی مگه میشه ادما مگه از سنگن 

میگفت دختره بالا نشین التماس میکرد ب پسرم پسرم قبول نکرده

بگو دختره التماس میکرده یا شما التماس میکردی🤣🤣

بعدم بگو این دختره دوست منه ماشالله ازدواج کرده ی مادرشوهر داره عین پنجه افتاب ..(یکم تعریف و تمجید کن) بعدم بگو همیشه بهم میگفت خانواده طرف برام اولویتن🤣🤣