2777
2789

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینو میخاستم بگیرم واسه پسرم اونو بگیرم واسه پسرم تموم شده رسیده ب اینجا

وا...تو روت میگه اینو میخواستم واسه پسرم بگیرم؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

برخورد متقابل مناسبه !😁گفت عروس مردمو ببین فلان میکنن بیسار میکننشما هم بگو والا مادر شوهر مردم هم ...

من یکبار ک موضوع یچیز دیگه بود یهو شروع کردم پیشش از مادرشوهر خیالی ی دوست خیالیم هی تعریف کردم چقد قیافش دیدنی بود🤣از دست پخت و نوع پوشش و اخلاق ب روزش هی تعریف کردم

مادرشوهرا همینن،مال من میگه عروس داداشم کارت حقوقش دست شوهرشه،از اون ور به دامادش که معترض شده چرا دختر شما تو قسطا هیچ کمکی به من نمیکنه و فقط طلا میخره میگه مگه بده برای سربلندی تو طلا میخره پسرم😐😐یک بام دو هوا،

حالا اون روز کارت شوهرم تو کیف من بود خونه ی اینا بودیم،شوهرم خواست بره خرید کنه کارتش رو خواست منم به دخترم گفتم برو کارت سبزه رو بیار،بعد از من اجازه گرفت مامان اشکال نداره بدمش به بابا؟😁😁آقا مادرشوهرمو کارد میزدی خونش درنمی اومد داد کشید سر بچه ام آره بده بهش مال خودشه

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
از اینو میخاستم بگیرم واسه پسرم اونو بگیرم واسه پسرم تموم شده رسیده ب اینجا

خب لالی؟زبون نداری؟قشنگ و رسا بگو میگرفتی نکنه بهتون دختر ندادن،بگو منم خواستگار زیاد داشتم اما الان که ازدواج کردم حرفی نمیزنم شمام درست نیست هر چی به زبونت میاد بگی،زن گنده خاک توسرش

من یکبار ک موضوع یچیز دیگه بود یهو شروع کردم پیشش از مادرشوهر خیالی ی دوست خیالیم هی تعریف کردم چقد ...

خیلی کیف میده 😂😂😂 کاش همه مادر شوهرا خوب باشن 

چشم ها دریچه ی روحن!...

خیلی کیف میده 😂😂😂 کاش همه مادر شوهرا خوب باشن

دقیقا🤣🤣از سر تاپاش تعریف کردماااا تهشم گفتم ی روز اگه جایی دیدیمشون بهتون نشونش میدم ببینین اصلا بدجور روش کراش زدم 

روشو اونور کرده بود زیر لب ور ور میکرد🤣