خواهرم دو روزی میشه اومده خونه بابام قهر،یه بچه دو ساله هم داره،شوهرش یه ادم بدبین بددهنه بداخلاق و عصبی،خواهرم سه سالی هست ک ازدواج کرده ولی تو این مدت من شاید فقط دوسه بار اونم تو مراسم عروسیشون این ادمو دیدم کلا از همون اول با ما قطع رابطه کرد،الان از دیشب بچشو ازش گرفته برده پیش مادرش ک خواهرمو مجبور کنه برگرده خونه،خواهرم طفلک عین اسپند روی اتیشه،زنگ میزنه بش میگه اگه بچتو میخای برگرد والا هیچوقت نمیبینیش،زندگی برا خواهرم کنار این ادم خیلی سخته،از جهتی نمیخاد خیلی زود اقدام ب جدایی بکنه میخاد فعلا یه مدت از این اقا فاصله داشته باشه،ولی این اقا با این کارش همه نقشه های خواهرمو بهم زد،خیلی ناراحتم براش من بچه ندارم فعلا ولی حتمن اونایی ک بچه دا ن میدونن این شرایط چقد برا خواهرم سخته،بنظرتون الان خواهرم باید چیکار کنه؟
در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾ درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊
مگه خواهرتون بچه را نياورده بود با خودش خونه مامانت😔🙈
چهشرايط سختي
ولي ب مظر من اين قهر و اشتي ها فايده نداره برلي حل مشكل بايد برن پيش مشاور ك مشكل حل بشه وگرنه هيچ فايده اي نداره مجبور براي كنترلش چند وقت يبار بياد خونه بابا
خدا مشكلشون را حل كنه
هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
منم همش همینو بش میگم از دیشب تا امروز عصری اروم بود فقط میگف دلم براش تنگ شده ولی دیگه از غروب ک زنگ زد ب شوهرش و شوهرش اینارو بش گف خیلی اذیته،شوهرش یه ادم بسیار لج بازه میدونم میخاد اذیتش کنه به این بهونه
الان خواهرتون ناراحت هست و نمیتونه درست فکر کنه...وظیفه اطرافیان هست که ارومش بکنن...سعی کنین با متانت و ارامش کارهاتون رو پیش ببرید که اگر خواستند بعدا برگزدن سر زندگیشون شرمندگیش برای خواهرتون و خانوادتون نمونه...
واي عجب مرد سنگدلي بچه مال مادرشه حق مادره ، به نظر منم خواهرتون اگر الان برگرده نقطعه ضعف دستش داده اگرم نره شوهره ممكنه لج كنه و بيشتر اذيتش كنه خواهرت به جاي اينكه الان به بچش فكر كنه بايد به ادامه زندگي با اين مرد فكر كنه و يه تصميم درست بگيره
كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي. كاش در شعر من اي مايه عمر شعله راز مرا ميديدي
خودش یه اس ام اس بزنه به شوهرش یا یه زنگ بزنه بگه چند روز اومدم رفع کسالت کنم حالم خوب نبود فرداشب بیا دنبالم نذاره فکر کنه واسه قهر بوده یجوری وانمود کنه کسالت داشته
در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾ درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊