2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از قیافت بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 3004 بازدید | 81 پست

ناراحتیت قابل درکه ولی چیزی که مهمه اینه که حرفشو به خودت نگیری با این حرف و رفتار و درخواست طلاق فقط ثابت کرده بی لیاقت بوده. رابطه هم مهم نیست کار خلافی نکردی که عقد همون ازدواجه فرقی نداره خودتو شماتت نکن هم زیبایی هم ارزشمندی و اون از کمبود و عقده خودشه که سعی داشته و داره با اسیب روانی به یکی دیگه حقارت خودشو بپوشونه

شکر که با همچین ادمی زیر یه سقف نرفتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست ولی بخواد طلاق بده عقد و عروسی نداره 🥲🥲🥲

وقتی زود عروسی بگیره بخاطر عروسی هم ک شده زندگی میکنه بعدم بچه میاد و زندگی ادامه پیدا میکنه 

ولی این رسما سواستفاده کرد ازک

بدبختی اینه ک مردا تو عقد نمیتونن تحمل کنن متاسفانه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من تو دو سال عقد یبار رابطه داشتم فقط اونم یجورایی تجاوز به حساب میومد و خب نذاشتم زیاد پیش بره بعدم واسه طلاق  پزشک قانونی رفتم گفتن آسیب دیده ولی نه اونقدر جدی 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

من تو دو سال عقد یبار رابطه داشتم فقط اونم یجورایی تجاوز به حساب میومد و خب نذاشتم زیاد پیش بره بعدم ...

خودم مجردم و تجربه نداشتم ولی 

چجوری میشه ادم پیش عشقش باشه و بغلش باشه و بشه خودشو کنترل کنه؟ 

درست ولی بخواد طلاق بده عقد و عروسی نداره 🥲🥲🥲

متوجه نشدم عزیزم ، وقتی توی عقد رابطه نداشته باشی اگه طلاق بگیری راحت تر هستی که

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
وقتی زود عروسی بگیره بخاطر عروسی هم ک شده زندگی میکنه بعدم بچه میاد و زندگی ادامه پیدا میکنه ولی این ...

درکت میکنم باور کن این یکی بهتر از تو پیدا کرده این مهریه کم کردن و اینا همش نقشه بوده الانم میره با طرفش 

اون عوضی هم از من جدا شد سریع عقد کرد

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

خودم مجردم و تجربه نداشتم ولی چجوری میشه ادم پیش عشقش باشه و بغلش باشه و بشه خودشو کنترل کنه؟

میشه عزیزم ما خانما عقلمون تو شورتمون نیست مردا هستن ولی

متوجه نشدم عزیزم ، وقتی توی عقد رابطه نداشته باشی اگه طلاق بگیری راحت تر هستی که

بله صد در صد اونجوری هنوز دختری و کارت رود تر پیش میرع

منظورم اینه ک بخواد طلاقت بده چه عقد باشین چ عروسی کرده باشین طلاقت میده🥲

رابطه قبل عروسی اشتباهه منم همین اشتباه رو کردم و جدا شدم یاز خوبه شوهر الانم مشکلی نداره

اگه اینجوریه وقتی رفتن تویه خونه هم اشتباهه تا موقعی تشخصی ندن بهم میخورن رابطه برقرار نکنن دیگه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.