2777
2789
عنوان

نامزدم میخواد سیگار رو ترک کنه 🙃

109 بازدید | 16 پست

خیلی پسر خوبیه واقعا

عقد کردیم

از کوچیک ترین عضو خانوادمون ک میشه پسرخالم ۲ سالشه تا پدربزرگم ک ۶۰ سالشه احترام همشونو میگیره

خانوادم خیلی دوسش دارن

وقتی اومد خاستگاریم رفتیم تو اتاق برای صحبت کردن گفت‌ نمیخام چیزی رو ازت پنهون کنم من سیگار میکشم مشکلی نداری؟گفت ولی یه روزی مطمئن باش ترکش میکنم

منم با توجه ب شرایطش ک عالی بود قبول کردم

گفت فقط این راز من و تو میدونیم نمیخام مامانت اینا بفهمن نمیخام دیدشون نسبت به من تغییر کنه

ولی زنداییم از یه طریقی متوجه شد ک سیگار میکشه تو کل خانوادم جار زد گفت دومادتون سیگار میکشه

دیشب ک شوهرم فهمید قسم خورد ک ترکش میکنم دیگه لب هم بهش نمیزنم فقط ۱ ماه پشتم باش اگه عصبی شدم یا حرفی زدم ناراحت شدی ب دل نگیر باهام دعوا نکن چون دست خودم نیست

منم قبول کردم

امروز باهم بیرون بودیم خیلی بی حوصله و کسل بود یکمم عصبی ولی زیاد نه

آذر هم تولدشه

بنظرتون برای کادو  براش یه ویپ یا پاد بخرم مغزش آروم بشه ؟؟؟خیلی گناه داره مظلوم بود امروز😭😭

شادی ام با دیگران است و غمم سهم خودم!💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دلی داشتی قبول کردی من بودم کنسل میکردم ولی حالا که قبول وردی کمکش کن ترک کنه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

تو باید کمک کنی ترک بکنه ، ویپ دیگه برای چیش هست ؟؟؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

نه اخه پاد و وی‌پ باعث میشه سمتش بره

امشب یکی از دوستاش زنگ زد ک من یه دونه ویپ دارم اگه میخای بیا ببرش 

اینم میگه ویپ از سیگار یکم بهتره نیکوتینش کمه

چه دلی داشتی قبول کردی من بودم کنسل میکردم ولی حالا که قبول وردی کمکش کن ترک کنه

خیلی دلم براش میسوزه امروز مثل یه بچه ۲ ۳ ساله آروم و قرار‌ نداشت