2777
2789
عنوان

این کار من خیانت به دوستمه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 70 پست
ببین عزیزم تو به دوستت بدهکار نیستی با کارات اونو متوقع کردی و ازت انتظار داره از خودت دست بکشی بخاط ...

حتی بهش اشاره کردم که ممکنه اون از من خوشش بیاد 

گفت آره میدونم 

ولی میدونم تو اینجوری نیستی و ردش میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محکم گفتم نه ولی بقیه بهم فشار میارن که احمقی پسر به این خوبی رد میکنی فاطمه میگه تو که میدونید اون ...

به فاطمه دختر محرک اصلی شخصیت اول بگو ارتام تهرانی اصل شر مطلقه نمیخوام یه روز عادی برم تو کوچه و موتوری با اس.. ازم پذیرایی کنه اونموقع خود تو اول نفر بهم انگ میزنی

(دور از جونت البته ولی کم ندیدم چنین مواردی) 

گناه داره آخه طفلک واقعا عاشق شده و اومده به من اعتماد کرده بعد من برم از پشت بهش خنجر بزنم ،اگه خود ...

ببین اگه رابطه ای وجود داشت میشد خیانت

ولی وقتی رابطه ای بینشون نبوده

تو چه قبول کنی چه نکنی عشق دوستت به هیچ نتیجه ای نمیرسه 

نمیدونم هرجور خودت دوست داری

من بودم اگ پسره خوب بود قبول میکردم

با دوستمم قطع رابطه میکردم مثل خودش که ولم کرد و رفت

میگم شاید دوستت فهمیده پسره از تو خوشس میاد حسودیش میاد اومده گفتم عاشقش ام فلان همچین حسی نداری؟

التماس دعا
عزیزماین خیانت نیستچون اون دوتا اصلا باهم ارتباطی نداشتن به نظرم بذار بیاد خونه تون نهایت با دوستت ا ...

اون حتی احتمال میده که پسره از من خوشش بیاد 

ولی گفت محاله تو با من اینکار رو کنی و قبولش کنی

حتی بهش اشاره کردم که ممکنه اون از من خوشش بیاد گفت آره میدونم ولی میدونم تو اینجوری نیستی و ردش میک ...

😐😐😐😐چه پررو هم هست

ببین از من میشنوی به این دوستت نه اعتماد کن نه واسش دلسوزی کن

به خدا راست میگی😭😂

ولی خانم رها راد دانشجوی رشته معماری گول نخور ارتام تهرانی زاده مال داستاناست ایشون نهایت چنگیز مغول زاده اصل باشه زندگیتو شخم میزنه یه جنجالی به پا میکنه بیا و ببین مطمئنم الان همه دانشگاه فهمیدن جات بودم انتقالی میگرفتم میرفتم دور ترین منطقه ممکن

ببین اگه رابطه ای وجود داشت میشد خیانتولی وقتی رابطه ای بینشون نبودهتو چه قبول کنی چه نکنی عشق دوستت ...

نه قبل از اینکه پسره من رو بشناسه دوستم راجع بهش باهام حرف زد 

ولی وقتی احتمال داد پسره از من خوشش اومده باشه گفت حتی اگه از تو خوشش اومد تو ردش کن

😐😐😐😐چه پررو هم هستببین از من میشنوی به این دوستت نه اعتماد کن نه واسش دلسوزی کن

آخه آدم عاشق گناه داره 

من حتی همین یه کوچولویی هم که از این پسر خوشم اومد ،برام سخت بود 

این که یک سال و خورده ای گرفتاره🥺

ببین اگه رابطه ای وجود داشت میشد خیانتولی وقتی رابطه ای بینشون نبودهتو چه قبول کنی چه نکنی عشق دوستت ...

ممکنه حدیث از رو انتقام یه بلایی سرش بیاره واقعا ارزششو نداره همین اقا پسر دو تا حرف پشت این دختر باشه خودش اولین فحش و انگ بهش میزنه 

فضای مسمومی هست حالا هر چقدر بیشتر بخواد دست و پا بزنه بدتر به ضرر خودش هست چشمت فقط موقعیت اقا رو نبینه اینکه صدتا عاشق و دلبسته داره یکی از همین ها بخواد از حسادت کاری کنه تکلیف معلومه

محکم گفتم نه ولی بقیه بهم فشار میارن که احمقی پسر به این خوبی رد میکنی فاطمه میگه تو که میدونید اون ...

سعی کن به اطرافیانت یک شخصیت قوی از خودت القاء کنی نه یک دختر سست عنصر که با فشار اطرافیان به زندگیش خط داده بشه !

دوستت خیلی حسوده

شاید خیلی عاشقه 

فک کنید داستان از زبون اون بود 

می‌گفت یکساله عاشق یه پسری هستم

با دوستم راجع بهش صحبت کردم 

فک میکردم ما رو به هم برسونه 

ولی وقتی پسره ازش خواستگاری کرد قبولش کرد 💔

ممکنه حدیث از رو انتقام یه بلایی سرش بیاره واقعا ارزششو نداره همین اقا پسر دو تا حرف پشت این دختر با ...

خودم برام سخته که تو هر لحظه ای که بخوام به این آدم به عنوان همسر نگاه کنم یاد اون دوستم بیفتم فکر کنم کارم درست بوده؟ارزش داشته؟ 

اون بیشتر از من عاشقش بوده؟

اگر واقعا دوستت برات مهمه و تو هم نمیخوای این پسر رو محکم بگو نه!بگو به هیچ عنوان نه!نه که با دست پس ...

این دوستش ثابت‌کرده یبار ولش کرده بازم میتونه ولش کنه پسره هم وقتی قبلا هم از حدیث خوشش نیدمده یعنی تعهدی بهش نداره 

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚