2777
2789
عنوان

این کار من خیانت به دوستمه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 70 پست
خواهرمم همین رو میگه ولی میگه همیشه یه چشم پشت سر زندگیته اگه پسره رو قبول کنی

تو چه میدونی چندتا چشم پشت شماهاس؟

شاید این بره یکی دیگه بیاد خواستگاریت چشم یکی ام پشت زندگیتون باشه و تو خبر نداشته باشی

ول کن این حرفای خرافاتی رو

خواهرمم همین رو میگه ولی میگه همیشه یه چشم پشت سر زندگیته اگه پسره رو قبول کنی

اره اونکه هس ولی خب پسره اونو دوس نداره اگ تو باهاش ازدواج نکنی میره با یکی دیگ ازدواج میکنه 

فقط تو ضرر میکنی اون دوستتو دوس نداره پس جایی برای عذاب وجدان نیست تو تلاشتو کردی ولی پسره نمیخواد 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چه میدونی چندتا چشم پشت شماهاس؟شاید این بره یکی دیگه بیاد خواستگاریت چشم یکی ام پشت زندگیتون باشه ...

واقعا کاش نمی‌دونستم 

کاش بهم نگفته بود راجع به پسره 

اونوقت حتی اگه قبول میکردم با فکر و خیال اینکه نکنه نتونه دیگه اعتماد کنه ،یا دیگه نتونه ازدواج کنه و همچنان عاشق بمونه، سر نمی کردم 

واقعا کاش نمی‌دونستم کاش بهم نگفته بود راجع به پسره اونوقت حتی اگه قبول میکردم با فکر و خیال اینکه ن ...

بنظرم داری هندی بازی در میاری

خودت میدونی

گفتنی هارو گفتم بهت

خودم برام سخته که تو هر لحظه ای که بخوام به این آدم به عنوان همسر نگاه کنم یاد اون دوستم بیفتم فکر ک ...

ببین خیلیامون تو زندگی مون پیش اومده یک چیزی که دیگران چشم شون دنبالشه رو نخوایم چون اعتقاد داریم خیر و برکت نداره چون خیلیا حسرتش رو کشیدن گاهی باید در انتخاب ادم ها هم اینجوری عمل کنیم البته این نظر منه فقط

اصلا دوستت حدیث رو بذاریم کنار بماند که خیلی بهش مشکوکم 

این اقا موقعیتش در ظاهر ممکنه وسوسه انگیز باشه اما کلی چشم دنبالشه آن یار طلب کنه که تورا باشد و بس معشوقه صد هزار یک را چه کنی موقعیت این چنینی و حتی بالاتر کم برای دختری به این سن کم نیست ولی کمترین ریسکی رو متحمل شو همه چیز رو به ظاهر نبین ظاهرش خوبه نمیدونم قدش بلنده واسه شما نمیشه زندگی ارامش نمیشه هسچی بهتر از آرامش نیست هیچ وقت ارامشت رو فدای هیچ چیزی نکن

میدونم اگر کاری کنی دوستت حديث جنجال به راه میندازه چرا یک درصد فکر نمیکنی کار خود دوستت باشه؟ 

ببین خیلیامون تو زندگی مون پیش اومده یک چیزی که دیگران چشم شون دنبالشه رو نخوایم چون اعتقاد داریم خی ...

حق با شماست 

چیزایی که گفتید منو به فکر انداخت 

واقعا آرامش مهمه 

من آدم سختگیری ام ،این آقا اولین آدمی بود که ازش بدم نیومد و با خودم گفتم ممکنه بهش فکر کنم 

اما اینکه بخوام تو زندگی دائم فکرم درگیر باشه واقعا سخت تر از موقعیت الانمه

ممنون بابت نظرتون🤍

ببین یه دلیلی که الان دودلی اینه که ته دلت یه حسی داری که اونی که دوستت دنبالشه منو انتخاب کرده و دنبال منه. میدونی چی میگم؟ انگار روحت از این دوست داشته شدن اقناع و ارضا میشه. ولی واقعا با خودت بشین ببین چند چندی. من احساس میکنم تحت تاثیر جو داره از پسره خوشت میاد. وگرنه روز اول که حدیث گفت اینو میخواد تو باید ته دلت میلرزید که منم ازش خوشم میاد. 

حق با شماست چیزایی که گفتید منو به فکر انداخت واقعا آرامش مهمه من آدم سختگیری ام ،این آقا اولین آدمی ...

مسئله این هست ادم چقدر و تا کجا میخواد بجنگه برای یک فرد که زیاد هم بهش علاقه نداره 

شما همین الان پر از استرس و تنشی از نظر من نزدیکی به این اقا شمارو مریض و مضطرب میکنه این احساسات عادی خانم هاست خیلی از خانم ها بخاطر حسادت وقتی میفهمن یک خانم اقایی رو دوست داره به اون اقا جذب میشن این رو من نمیگم

زیبایی ظاهری و موقعيت شغلی خوب واقعا مهم هست اما من به عنوان کسی که ارامش خودم رو الویت قرار میدم به نظرم زندگی با شخصی که ظاهر و موقعیت شغلی متوسطی داره ولی یک ارامش و امنیت نسبی وجود داره ارزش داره با کسی که بهترین هارو داره اما تمام زندگی باهاش ناراحتی و استرس هست