2777
2789
عنوان

این کار من خیانت به دوستمه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم

این دیالوگو هزار بار تو رمان خوندم 

اخرم دختره میگه حدیث بدجنس بود من‌هيچوقت نمیخواستم به اون ضربه بزنم و دقیقا میرا با همون پسره 

بعد حدیث میفته پی انتقام و ارتام تهرانی زاده اصل نجاتت میده

اگه مثلا حدیث خواهر یا فامیلت بود میگفتم قبولش نکن اما دوستت هست و اونو میتونی از. زندگیت حذف کنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اگر واقعا دوستت برات مهمه و تو هم نمیخوای این پسر رو محکم بگو نه!بگو به هیچ عنوان نه!نه که با دست پس ...

محکم گفتم نه 

ولی بقیه بهم فشار میارن که احمقی پسر به این خوبی رد میکنی 

فاطمه میگه تو که میدونید اون نمیره حدیث رو بگیره 

ولی واقعا دلم نمیاد آسیب ببینه 

به خاطر همین میگم نه 

اشتباه میکنیخب از دوستت خوشش نمیاد زوره؟اینا که باهم تو رابطه نبودنبا دوستت قطع رابطه کن و به زندگی ...

گناه داره آخه 

طفلک واقعا عاشق شده 

و اومده به من اعتماد کرده 

بعد من برم از پشت بهش خنجر بزنم ،اگه خودم جای اون بودم چه حسی داشتم 

واقعا روانم به فنا رفت از بس فکر و خیال کردم 😞

الکی خودتو گول نزن اخر متنت نوشتی مهر اونم از دل من بره!با خودت رو راست باش مطمئن شو که یه دوست داشت ...

خب دقیقا چون از احساسم مطمئن نیستم اینو نوشتم 

نمیدونم صرفا به خاطر حرف اطرافیان و موقعیتشه یا واقعا خوشم اومده ازش 

آخه واقعا عاشق پسره است اسمش میاد گریش میگیره

بدنامت کنن دور از جون چه گلی به سر میگیری 

الان فاز دخترای ساده لوح تو رمانهارو نگیر بی ابروت بکنن تو شهر کوچیک انگشت نشون مردم میشی اگر مورد خوبی برای ازدواج هم بخوای پیدا کنی همین ها پر میدن که بره 

از من بشنو انتقالی بگیر از دست این دوتا فتنه خودتو نجات بده

تجربه ثابت کرده به هیچ دوستی دل نسوزون مخصوصا اونی که ولت کرده بازم ولت میکنه/اگ خوشت میاد برو باهاش اشنا شو بیشتر و فرصت بده بهش اون دوستتم توام مثل اون بی دلیل ولش کن هر چند دوستت نیس