2777
2789

عزیزم دعانویس اگر قدرتی داشت محتاج پول کم این و اون نبود

دعا و طلسم و جادو شما رو به انرژی های فقر و بدبیاری و بیماری وصل میکنه نکنید این کارها رو

از قدرت خداوند خاسته هاتون رو طلب کنید چون خداوند از رگ گردن به ما نزدیکتره و صدای ما رو میشنوه

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر دوستم اخلاقش ۱۸۰ درجه عوض شده. دوستم سر قران واسش باز کرده گفته طلسمش کردن.شما اطلاعاتی دارید؟

عزیزم طلسم و جادو که قدرت خلق ندارن تنها خداوند هست که حاکم بر دلهاست پس دوستتون ارتباطش رو با خداوند قوی کنه تا خداوند مهر همسرشون رو زیاد کنن

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

تنها دعانویسی که پول براشون ملاک نیست استاد علوم غریبه آقای خرسند هستند

اینم شمارشون

۰۹۰۳۳۴۱۶۴۶۱

اونایی که میگن کلاه برداره دروغ میگن چون من چند ساله که به این خطشون زنگ میزنم همیشه هم جوابگو هستند 

تاپیک سال ۹۲ هم همین خطشون هست 

تنها دعانویسی که پول براشون ملاک نیست استاد علوم غریبه آقای خرسند هستنداینم شمارشون۰۹۰۳۳۴۱۶۴۶۱اونایی ...

سلام

تبلیغ دعانویس ممنوعه.

تعلیق می کنن.

این برام جالبه که همیشه برای یک دعانویس از کلمه ی "استاد" استفاده می کنین ❗️ فقط یک دعانویسه همین ❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ایشون استاد علوم غریبه هستند تو هندوستان بودند و نزد استاد هندی دوره دیدن 

مثل این دعانویس های دوزاری نیستن که پول کلان بگیرن و کاری انجام ندن ، من نمیدونم سارا خانم شما چه خصومتی با ایشان دارین وقتی نه میشناسید نه دیدین ایشونو

فقط به حرف چند نفر مزدور خودفروخته اجیری اکتفا میکنید خدا را هم در نظر بگيريد 

دعانویس ماهر من یک نفر دیدم و حضوري رفتم پیشش اونم

مرتضی خرسندی تبریزی هستن

اینم شمارشونه 

هرکس هم پشت اقای خرسند تهمت زد و ناروا گفت خوار و ذلیل و پشیمون شد

ایشون برای خودشان هیچ‌پولی نمی‌گیرن میگه به خیریه بزنید و فیش واریزی را بفرستید تا دعا بدم

باور کنید فقط یکبار ازشون رفتم حضوری دعا گرفتم از اون روز به بعد کار و کاسبیم رونق گرفت پسرم دیگه شبها نمیترسید .زنم برگشت خونه 

خدا بهش سلامتی و عمر با عزت بده

۰۹۰۳۳۴۱۶۴۶۱