2777
2789

من شنیده بودم پوست انار برای عفونت و تنگ کردن واژن خوبه پوست انارو گذاشتم خشک شد اسیابش کردم پودرشو جوشوندم نشستم داخل آبش واقعا شدید تنگ شد و من همون موقع ک داخلش آبش بودم داشتم حس میکردم که بیکینیم داره سفید تر میشه تیرگی هاش داره ول میده گفتم شاید ب نظرم میاد ک شوهرم وقتی دید حیرون شد گف چقدر سفید شده واقعا ۹۰ درصد سفید شده 

میخوام از این ببند همش بشینم تو آبش🤩

و اینم بگم واقعا خاصیت های زیادی داره انار تا فصلشه پوستای انار قم و خویشاتون بگیرین خشک کنید پودر کنید نگه دارید من از پودرش دادم مادرشوهرم دور چشمش زیاد چین و چروک داره با ماست گفتم قاطی کنه بزنه حالا آب برنجم می‌ریزه توشون میزنع همون دفعهه اول واقعا چین چروکاشو جمتر کرده بود همش میگه خدا خیرت بده همش داره میزنع دور چشمش

خودمم یه بار پودر رو با ماست و آبلیمو قاطی کردم زدم صورتم خشک که شدم وقتی شستم خیلی پوستم سفید شده بود واقعا خیلی خواص داره لعنتی 

مادرشوهرم چندبار به خاطر چروکاش بوتاکس کرد کرم لیفت خرید ب دردش نخورد ولی پودر انارو با یه بار استفاده چقد تغییر کرد 

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مذهبیه

برای واژن استفاده می‌کنی که گیر میده؟ آقا این ب خود رسیدیگیه 

واقعا سخته با مادرانی مذهبی 🫤مامان منم تو مجردیم خیلی بابت اخلاقش عذاب کشیدم 

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤