2777
2789
عنوان

دهه شصتیا بیاین

66 بازدید | 10 پست

بچه ها شما هم مثل من زیاد توی گذشته سیر میکنید؟

مخصوصا توی دهه ی هشتاد که دهه ی بیست زندگی ما بود

دوران دانشجویی و هیجان و رفیق بازی

ناخوداگاه میرم به اون وقتا،دلم میگیره،اهنگای اونوقتا چه خوب بودن

کجا رفتن اون روزا🥺🥺

اره.من فقط با خاطراتم زندگی میکنم.الان اصلا خوش نیستم.دلم به همون سالهای دانشجویی و خوابگاه و دوستان ...

دقیقا

چه زود گذشتن اون روزا

انگار همه ی تاریخ یک طرفه،گذشته ی ما دهه شصتیا هم یک طرفه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقاچه زود گذشتن اون روزاانگار همه ی تاریخ یک طرفه،گذشته ی ما دهه شصتیا هم یک طرفه

اره.الان هیچی دیگه خوشحالم نمیکنه.اتفاقا همین نیم ساعت پیش یه لحظه به یاد گذشته ها افتادم.چرا اینقدر خوش بودیم.همه چیز واسمون جذاب بود.هیچ کدوم از امکانات الان رو هم نداشتیم گوشی لب تاپ اما خوشحال بودیم.دلیلش چیه به نظرت.؟؟ اشتباه در ازدواج یا اینکه کلا واسه زندگی متاهلی ساخته نشدیم

اره.الان هیچی دیگه خوشحالم نمیکنه.اتفاقا همین نیم ساعت پیش یه لحظه به یاد گذشته ها افتادم.چرا اینقدر ...

میدونی من درمورد خودم میگم ،چون یه دختر نسبتا ازاد بودم و خانوادم بینابین بودن(بی قید و بی بند و بار نبودما)ولی خب به هرحال ازادیهای خودمو داشتم،الان که فکر میکنم میبینم جدی واسه چی ازدواج کردم

من که هم سرکار میرفتم،هم جهیزیه ی خوب بهم دادن،هم یه پسری رو دوست داشتم و دوست بودیم،باشگاه و کلاسای مختلف میرفتم،واقعا چرا ازدواج کردم

که مسئولیت و اقابالاسر بیارم توو زندگیم؟؟؟که بشینم از خانواده ی شوهر بکشم؟؟؟

نیم ساعت پیش  اهنگ دختر چهل گیس بهار یهو اومده بود توی ذهنمو میخوند ، دانلودش کردم،رفتم به ۱۵ سال پیش،کجان اون خاطره ها😭

دقیقاچه زود گذشتن اون روزاانگار همه ی تاریخ یک طرفه،گذشته ی ما دهه شصتیا هم یک طرفه

بعد از اون سالها من دیگگه هیچ وقت خوش و خوشحال نبودم با اینکه به عشقم رسیدم.اما اصلا خوشبخت نیستم همش توی همون روزا موندم دوستان و دانشگاه و خوشیهای خوابگاه

بعد از اون سالها من دیگگه هیچ وقت خوش و خوشحال نبودم با اینکه به عشقم رسیدم.اما اصلا خوشبخت نیستم هم ...

وای تو منی یا من توام😭

همین الان از دست شوهرم دارم گریه میکنم

کجان اون روزا،چرا قدر ندونستم